Kolumnit

Mukava Seija: Humppaa tai kuoki

Hiihtokausi loppui, valitettavasti, vaan eipä hätää. Seija aloitti heti lumien mentyä oheistreenikauden. Kuokkimalla saa jytyä ensi talven kuokkaan, tasatyöntöön lisätään voimaa vetämällä vesuria ja moottorisahaa käyntiin ja kottikärryralli antaa potkua peruskuntoon.

Oli siis pihatöiden aika, ja Seija on laittanut kaikki tiluksensa viimeisen päälle kuosiin kesäksi. Montako tilusta, missä ja millaiseen kuntoon, se pidetään salaisuutena.

Puutarhassa möyrimisen lisäksi Seija kävi keikalla. Vappuna Meiju Suvasta Levillä, heti perään kuun vaihteessa ulkomaista humppaa eli Rammsteinia Helsingissä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Seija pitää saksalaisorkesterin käynnistä syntynyttä rokkikukkokohua erikoisena. Kyllähän Seijaakin pyydettiin bäkkärille, hämärä ja hämyisä valo on Seijan piirteille erittäin mairitteleva, mutta ei Seija sentään niin vanhojen ukkojen houkutuksiin lähde. Olivat sentään tarkastaneet niiden muiden backstagelle päässeiden iät.

Eivätkä artistitähtien takahuoneet ole Levillekään mitään vierasta, saati Seijalle. Ei ole yksi eikä ihan kaksikaan humppa- tai muuta bändiä, jotka ovat Levillä suljettujen ovien takana rellestäneet.

Joko se on muuten juhannus ihan justiinsa?

Mukava Seija tuntee Levillä kaikki ja kaikki tietävät Seijan

Ilmoita asiavirheestä