Kolumnit

Mukava Seija: Ei lakkoja laduille

Viimeinkin lakkoihin puututaan kovalla kädellä, sillä jo olikin aika korjata iso vääryys – ne ovat hilloja eivätkä mitään pirun lakkoja.

Vitsillä sisään.

Oranssin marjan syvimmän olemuksen ja työntekijöiden mielenilmauksien lisäksi Seija on viime aikoina pohdiskellut latuja ja latukävelijöitä. Se on aivan hyvä, että edes kävellään, mutta kyllä se latu kuuluisi sukset jalassa nautiskeltavaksi. Ei se Levin laduilla hiihtäjilläkään tosin aina ihan nautinnolta näytä, kun töpötellään menemään kuin mettäsukset jalassa. Kyllä Siiri Rantasen kunnon takapotkua jää monia nykyhiihtäjiä katsellessa ikävä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Itse asiassa aika monet hiihtelijät voisivat jättää vallan menemättäkin ladulle, ja keskittyä selfien räpsäisyyn siinä ladun lähtöportilla ja painella sen jälkeen mökille somettamaan ja kertomaan, kuinka hienoa Lapin lomaa viettääkään. Mikäänhän, siis edes hiihtäminen, ei ole niin mukavaa kuin laittaa omille sosiaalisille ympyröille kuvaa siitä, kuinka ihanaa ja kivaa oma elämä onkaan. Lisätodisteiksi voi piirtää mökin löhötuolissa paintilla google mapsiin kiemuroita hiihdetyistä kilometreistä.

Anteeksi ärhäkkyys. Seija ei vieläkään ole päässyt yli vaalin tuloksesta. Seijaa ei valittu Levin pormestariksi, eikä presidentiksikään. Joku Cai-Göran voitti.

Mukava Seija

Mukava Seija tuntee Levillä kaikki ja kaikki tietävät Seijan

Ilmoita asiavirheestä