Paikallisuutiset

Leville houkutellaan etätyöläisiä Keski-Euroopasta

Saksalainen matkanjärjestäjä Brita Pieper tutustui Leviin sillä silmällä voisiko hän myydä tänne matkoja etätyöläisille. Kuva: Janne Pussila

Etätyöt jäivät näköjään pysyväksi osaksi työelämää. Levillä tilannetta pyritään hyödyntämään monella eri tavalla.

Levillä vieraili juuri keskieurooppalaisia matkanjärjestäjiä, joille markkinoitiin Leviä nimen omaan etätyöläisten matkakohteena.

Jos verkkoyhteydet ja suorat lentoyhteydet ovat kunnossa, niin etätyöläisiä hakeutuu yhä enemmän paikkoihin, missä on lisäksi tarjolla luontoelämyksiä ja hyvät palvelut.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Visit Levin kansainvälisen myynnin päällikkö Kirsi Vestenius uskoo, että etätyöläiset kauempaakin olisivat oiva lisä Levin asiakaskuntaan.

– Etätyömatkailussa on potentilaalia, ja sitä pitää edelleen kehittää tuotteena, koska se toimii niin hyvin myös lumettoman ajan matkailun kasvattamisessa.

Brita Pieper Pieper Erlebnisreisen -matkatoimistosta pitää Leviä potentiaalisena paikkana etätyökohdetta hakeville saksalaisille.

– Täällä on houkuttelevat mahdollisuudet työn ulkopuoliselle ajalle, kun luontoarvot ovat niin huikeat. Tässä on hyvä kaupallinen mahdollisuus meille kaikille.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Pieper uskoo, että etätyö on tullut jäädäkseen sellaisilla aloilla, missä se on mahdollista.

– Esimerkiksi meille sosiaalista mediaa tekevä henkilö on parhaillaan Kapkaupungissa ja minä Levillä, eikä tässä ole mitään hankaluuksia.

Ilmoita asiavirheestä