Paikallisuutiset

Kipinä-tapahtuma jatkaa Levillä

Puhuja, kirjailija ja valmentaja David JP Phillips saapuu marraskuussa Leville Kipinä-tapahtumaan.

Kipinä Levi -tapahtuma järjestetään toista kertaa Levillä marraskuussa 2024.

– Levi on osoittautunut erinomaiseksi paikaksi edellisen tapahtuman menestyksen jälkeen. Tämä antaa meille mahdollisuuden rakentaa vahvemman yhteyden paikalliseen yhteisöön ja tarjota osallistujille ainutlaatuisen inspiroivan- ja kansainvälisen kokemuksen pohjoisen upeassa ympäristössä, Kipinä Event Oy:n toimitusjohtaja Erica Roiko kertoo.

Tapahtuman teema keskittyy tällä kertaa brändiin, ja ohjelma käsittelee monipuolisesti yritysten vastuullisuutta (CSR), naisten roolia liike-elämässä ja johtajuuden sekä inspiraation merkitystä nykypäivän liike-elämässä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kipinä Event Oy on solminut merkittävän yhteistyösopimuksen Ice Innovation Festivalin kanssa. Yhteistyösopimus kattaa useita keskeisiä osa-alueita, kuten markkinointiyhteistyön ja sisällöntuotannon. Sopimuksen myötä näkyvyys lisääntyy Norjassa ja kaikissa pohjoismaissa.

Yksi ensimmäisistä julkistetuista keynote-puhujista on David JP Phillips, joka tunnetaan inspiroivista ja vaikuttavista puheistaan. Hän on ajankohtaisen, ”Kuusi ainetta, jotka muuttavat elämäsi” bestseller-kirjan kirjoittaja. Kirja on käännetty tähän mennessä 30 kielelle. Phillips on myös yksi suosituimmista globaaleista TEDx-puhujista.

– Hänen osallistumisensa vahvistaa tapahtuman asiasisältöä, kansainvälisyyttä ja tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen tilaisuuden oivaltaa ja verkostoitua alan huippujen kanssa. Davidin puhe Kipinässä tulee sisältämään brändäykseen, kommunikaatioon ja itsensä johtamiseen liittyviä aiheita. Tiedotamme lisää uusista puhujakiinnityksistä pian, Roiko kertoo.

Kipinä Levi -tapahtuma järjestetään World Cup -viikolla, päivämäärä on edelleen vahvistamatta. Tapahtuma järjestetään kaksipäiväisenä. Torstai on koulutuspäivä, jolloin ohjelmassa on ainakin Sani Leinon ja Kert Kennerin ”Myynnin strategia” -workshopkokonaisuus. Uusia kouluttajakiinnityksiä tehdään kevään aikana.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tapahtuma hakee tällä hetkellä kumppaniyrityksiä, joka takaa tapahtuman toteutuksen. Kumppaneita haetaan myös Englannista, Pohjois-Ruotsista ja Norjasta.

– Kumppanuus tarjoaa yrityksille mahdollisuuden olla osa vaikuttavaa tapahtumakokonaisuutta, esitellä toimintaa Levin markkina-alueella sekä tavoittaa uutta yleisöä, Roiko sanoo.

Ilmoita asiavirheestä