Paikallisuutiset

Ka-tsing! kuului Leviltä

Visit Levi takoi viime vuoden lopussa erittäin ison tuloksen, jopa Visit Levin myyntiennätyksen ajankohtaan nähden.

Eniten Levin joulussa oli kotimaisia matkailijoita, heitä oli usempi kuin joka toinen matkailija. Brittejä oli toiseksi eniten, heitä oli kaikista matkailijoista 27 prosenttia. uutenavuotena suomalaiset olivat vielä selvemmässä enemmistössä, 68 prosenttia kaikista oli suomalaisia ja brittejä 15 prosenttia. Seuraavaksi eniten opli sakasalaisia, eestiläisiä ja hollantilaisia matkailijoita. Matkailijoita oli ympäri maailmaa, esimerkiksi Australiasta, Meksikosta ja Singaporesta. Matkailijoita kiinnosti laskettelun ja hiihdon jälkeen ejniten husky-ajelut, pilkkiretket, lumikenkäretket ja poroajelut. Kotimaanmatkaajat olivat kiinnostuneita muun muassa islanninhevosretkistä.

Hiihtokeskus Levi Ski Resortkin teki joulun ja uudenvuoden aikoihin kovan tuloksen. Se paransi myyntiä viisi prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Loka-joulukuussa levin hiihtokeskusksessa vietettiin yli sata tuhatta rinnepäivää. kansainvälisiä matkailijoita oli viidennes enemmän kuin vuonna 2021.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

­- Alkukausi loka- joulukuun osalta hiihtokeskuksessa on ollut erinomainen. Verrattuna ennätykselliseen viime talveen asiakkaita on ollut rinteessä ja hiihtokeskuksen palveluissa vastaava määrä, kertoo Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen.

Kittilän lentoasemakin toipuu vaikeista vuosista. Joulukuu oli jo suunnilleen samaa tasoa kuin joulu 2019. Lentokentälle tuli eniten lentoja Iso-Britanniasta.

Ilmoita asiavirheestä