Paikallisuutiset

Helsingin pörssin avauskelloa soitetaan Levillä marraskuussa

Viime vuonna Kipinä Levin pääpuhujana oli Bruce Dickinson. Kuva: Janne Pussila

Kipinä Levi 2024 -tapahtuma on solminut yhteistyösopimuksen johtavan kansainvälisen teknologiayhtiö Nasdaqin kanssa. Yhteistyön kohokohta tulee olemaan Helsingin pörssin avauskellonsoittoseremonia ensimmäistä kertaa Levillä marraskuussa.

Tapahtumassa kuullaan Nasdaqin keynote-puheenvuoro Nasdaqin toiminnasta, listautumismarkkinoista ja listayhtiöiden toimintaan vaikuttavista sääntelyhankkeista Euroopassa.

Kipinä Levi -tapahtuman logo näkyy myös Nasdaqin valotaululla New Yorkissa Times Squarella.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Nasdaq-yhteistyö tuo tapahtumalle ja alueelle uudenlaista kansainvälistä näkyvyyttä sekä alleviivaa pohjoisen alueen vahvaa- ja kasvavaa markkina-aluetta, Kipinä Event Oy:n toimitusjohtaja Erica Roiko sanoo.

– Olemme iloisia voidessamme olla mukana Kipinä Levi -tapahtumassa, joka jo vakiintuneena vuosittaisena tapahtumana kokoaa yhteen yritysmaailman edustajia kattavasti ympäri Suomen ja tarjoaa hienon foorumin ajatustenvaihtoon pörssillekin tärkeistä teemoista, sanoo Nasdaq Helsingin listautumisista vastaava johtaja Erja Retzén.

Kipinä Levi 2024 tarkka ajankohta on vielä vahvistamatta, mutta se järjestetään Levillä marraskuussa World Cup -viikolla.

Tapahtuman teema keskittyy tällä kertaa brändiin, ja ohjelma käsittelee monipuolisesti yritysten vastuullisuutta (CSR), naisten roolia liike-elämässä ja johtajuuden sekä inspiraation merkitystä nykypäivän liike-elämässä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Yksi ensimmäisistä julkistetuista keynote-puhujista on David JP Phillips, joka on ajankohtaisen, ”Kuusi ainetta, jotka muuttavat elämäsi” bestseller-kirjan kirjoittaja. Kirja on käännetty tähän mennessä 30 kielelle. Phillips on myös yksi suosituimmista globaaleista TEDx-puhujista.

Ilmoita asiavirheestä