Pääkirjoitukset

Päätoimittajalta: Tavanomaista ja ei niin tavanomaista toimintaa

Päätoimittaja Janne Pussila Kuva: Miika Sirkia

Levillä tapahtuu koko ajan, ja jotenkin minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy, sillä tämä on paikka, jossa kansa viihtyy.

Menoja löytyy yötä myöten vaikka joka illalle, ja kyllä täällä näköjään kädet nousee kohti korkeuksia ihan valoisaankin aikaan. Oikeastaan tänäänkin tunnelmasta kunnolla kiinni saan.

Urheilu- ja ulkoiluaktiviteetteja on niin valtavasti, että uutta tekemistä löytyy vaikka joka päivälle.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kaiken tämän perusarjen, jos tätä loputonta lystinpitoa rohkenee arjeksi kutsua, Levillä on valtavasti myös vaihtuvia tapahtumia, mitkä näkyvät katukuvassa.

Tällä viikolla Levillä järjestetään kylän kaikkien aikojen suurin konferenssi, kun 1300 hiihdonopettajaa 35:stä eri maasta tuo väriä rinteisiin ja kaikkialle muuallekin. Muutama jeni ja

Konferenssin tunnuslauseena on vapaasti suomennettuna “asiakkaan kokemus on kaikki kaikessa”. Ajatus välittyy tapahtuman kaikessa toiminnassa, sillä esimerkiksi Levi Glasier -rinteellä on tarjottu kaikille koko viikon huikeita muodostelmalaskuesityksiä.

Eturinteellä on myös kaikille avoin tapahtumakylä, missä järjestetään vielä perjantaina päättäjäiset laskuesityksineen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Levillä nähtiin viime viikolla myös sellaista toimintaa, mitä kukaan ei haluaisi nähdä aitona tilanteena.

Vaikka marjastus on tietynlaisena extreme-lajina vielä lähes testaamatta, niin olen silti potentiaalinen hässäkän aiheuttaja, sillä tykkään liikkua yksin ja opetella asioita vähän sitä mukaan, kun tilanteita tulee vastaan. Kokeilen parhaillaan myös toisenlaista lähystymistapaa uusiin asiohin.

Minulla on kuitenkin terve kunnioitus valtavia etäisyyksiä ja erityisesti pakkasta kohtaan. Parhaimmillani tunnustan myös auliisti, että en varsinaisesti tiedä paljon mistään mitään, joten kuunneltavaa riittää.

Teen kaikkeni etten ajautuisi pakkasyönä tilanteeseen, missä joutuisin hokemaan itselleni, että tänä yönä tosi vahva kestää. Monen tunnin päässä aamu on.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Onneksi meillä on niin viranomaisista kuin vapaaehtoisistakin koostuva ammattilaisten joukko, jotka yleensä löytävät kovia oppirahoja maksavat ja maksattavat eksyneet.

Ilmoita asiavirheestä