Paikallisuutiset

”Siihen saakka meni hyvin, kunnes tulin veteen” – katso kuvat ja video Levin vesihiihdoista

Levi Maydayn vesihiihdoissa yritettiin lammikon ylitystä urheasti jopa maastohiihtosuksilla.

Levin vappuun olennaisena osana kuuluva vesihiihto-kisa järjestettiin eturinteillä maanantaina. Vesilammikon ylittäminen laskemalla oli jälleen märkää ja erittäin viihdyttävän näköistä touhua.

Tuomaristo arvosti smoothin suorituksen sijaan luovuutta ja kilpailijan tai yleisön kastumista.

Kisassa yritettiin myös jotain poikkeuksellista, missä legendan mukaan on jopa onnistuttu kerran aikaisemmin. Hiihtäjä-Ilkka yritti lammikon ylitystä maastohiihtosuksilla. Kapeat puikot olivat tällä kertaa väärä suksivalinta, sillä yritys päättyi komeaan molskahdukseen. Voitelun piikkiin hän ei dramaattista mulahdustaan laittanut.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Siihen saakka meni hyvin, kunnes tulin veteen. En suosittele kenellekään, täydet pisteet kerännyt, mutta mitalikolmikon ulkopuolelle jäänyt Ilkka sanoi.

Vesihiihdon parhaat palat:

Video: Janne Pussila

Kilpailussa oli erittäin kova taso, sillä täysiä pisteitä nähtiin useaan otteeseen. Lopulta mitalikolmikon sijoitukset ratkottiin ylimääräisillä tyylipisteillä. Voittajaksi nousi vapun teemaan sopivasti työn sankari Opera Special Onni, joka kiirehti kisasuorituksensa jälkeen jo ennen palkintojenjakoa takaisin työmaalleen Kotipizzaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kakkoseksi sijoittui Antti from Jalas ja kolmoseksi Aleksi Karviasta suoraan Suomen helmestä.

Kisassa oli muitakin mielenkiintoisia nimiä, kuten esimerkiksi Uimahousu Topias, Palomieskalenteri sekä Tuukka on sinkku ja tarvii yöpaikan. Toivotamme onnea kaikille ja erityisen paljon Tuukalle!

Lisää aiheesta

Ilmoita asiavirheestä