Urheilu

Pond Hockey tuo Leville 130 joukkuetta – Lapland Sex Rangers, Vantaa Mighty Drunks ja HC Kankeet Mailat taistelevat pipolätkämestaruuksista

Turnaus huipentuu lauantai-iltana eturinteiden juurella pelattaviin loppuotteluihin.

Toista kertaa Levillä järjestettävä pipolätkäturnaus Pond Hockey World Cup pelataan tulevana viikonloppuna. Mukaan on ilmoittautunut 130 joukkuetta yhdeksästä maasta. Yhteensä turnauksen odotetaan tuovan Leville 1500 vierasta.

Pelit pyörähtävät käyntiin perjantaina 26. tammikuuta kello 14.00. Turnaus päättyy finaaliotteluiden jälkeen launtaina noin kello 20.00. Perjantaina pelataan puoli yhdeksään saakka.

Turnaus pelataan kahdessa paikassa. Pääareena rakentuu eturinteiden juurelle, missä pelataan myös tähdistöottelu lauantaina kello 16.30 sekä lauantai-illan ratkaisuottelut.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toinen kenttä sijaitsee Gondoli 2000:n parkkipaikalla.

Eturinteiden alla on myös promootialue, missä on luvassa muun muassa frisbiinheittokilpailu, tutkalauonta ja anniskelualue.

Viralliset kisabileet järjestetään Hullu Poro Areenalla, missä esiintyy perjantaina Elastinen ja lauantaina Uniklubi.

Pond Hockey World Cup -tapahtuma on harrastejoukkueille ja kaveriporukoille suunnattu viihteellinen jääkiekkotapahtuma.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ainakin joukkueiden nimistä päätellen luvassa on hilpeä turnaus. Mukana on muun muassa joukkueet nimeltään Alapään Veto, HC Satulanhaistelijat, HC Kankeet Mailat, Lapland Sex Rangers, HC Poromiehet, Raittiusseura ja Vantaa Mighty Drunks. Ihan kaikista härskeimpiä nimiä ei ole tähän edes listattu.

Ottelut pelataan luonnonjäälle tehdyillä kentillä, joita ympäröi pond hockey -kaukalo. Maalivahteja ei käytetä.

Lisää aiheesta

Ilmoita asiavirheestä