Kolumnit

Mukava Seija: Seijasta Levin presidentti!

Seija veivasi tuossa pari viikkoa sitten baarissa, kun kiinnitti huomiota hieman harmaaseen tiskijukkaan – dj Peksihän se siellä levyjä rallatutti. Kaikkeen ne presidenttihalukkaat joutuvatkin.

Ette muuten tainneet tietää, että Seijakin on ehdolla presidentiksi. Väyrysen kannattajakortit katosivat, Seijalla on kadonnut kannattajakortit ja koko tukitiimi. Missä on Seijan kutsut dj-keikoille? Mikseivät naistenlehdet halua tutustua Seijan vaatekaappiin? Seijakin näyttää hyvältä verkkosukkahousuissa, ja shortseissa myös.

Jos Seija ei kerran pääse valtakunnan presidentiksi, Levin presidenttiys kelpaa myös. Kunhan on valtaa, Seija ei ole niin tittelin suhteen rajoittunut. Levin presidentti voisi olla sellainen pormestarimainen tehtävä? Kampanja alkaa Kodan nurkkapöydässä heti.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Levin presidentinvaalit eivät voi olla Suomen vaaleja vähemmän kiinnostavat. Puolet ehdokkaista ovat kiinnostavuudeltaan kaurapuuron ja pakasterasian luokkaa, loput taas eri tavoilla köpöjä.

Ehkä presidentinvaalit ovat olleet niin laimeat siksi, että nykyisillä sähkön hinnoilla kilpailun ei ole varaa sähköistyä? Sähkön hinta on kyllä hirvittävän epämiellyttävä puheenaihe. Seija itse ajattelee, että sähkö maksaa, mitä maksaa, mutta ei itse sähköä käytä – kynttilänvalossa pärjää, ja sehän lämmittääkin. Seija ei niin isoja elämisen edellytyksiä tarvitse.

Sen sijaan elämän edellytykset yli 250 000 ihmiselle lakkaavat, kun Lappiin lennetään, kertoi Yle. Pah! Kittilän etelärajan eteläpuolella ei kukaan tajua Lapin matkailun merkitystä. Eikö se ole ihan hyvä, että se Dubain prinssi lentää lompsansa kanssa Lappiin eikä jonnekin muualle? Lentää se kuitenkin.

Kalliin sähkön ja pormestarikiireiden vuoksi Seija kolumnoi tästä lähtien aina silloin tällöin. Pistäkää silti kuumimmat vinkit tulemaan toimituksen suuntaan!

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mukava Seija

Seija tuntee Levillä kaikki ja kaikki tietävät Seijan.

Ilmoita asiavirheestä