Urheilu

Mikaela Shiffrin nimesi voittoporonsa Mandalorianista tutun hahmon mukaan

Mikaela Shiffrin voitti sunnuntaina Levillä jo seitsemännen poronsa.

Kaikkien aikojen eniten voittoja alppihiihdon maailmancupissa laskenut Mikaela Shiffrin voitti sunnuntaina Levillä jo seitsemännen kerran.

Samalla Shiffrinistä tuli myös eniten voittoporoja Levillä saanut urheilija. Shiffrin ei vielä palkintojenjaossa osannut nimetä tuoreinta poroaan. Hän kyseli seuraajiltaan somessa nimiehdotuksia, mutta päätyi lopulta kuitenkin tekemään oman valintansa.

Shiffrinin tuorein voittoporo sai nimen Grogu, joka on tuttu hahmo Disneyn Mandalorian-sarjasta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Tausta on melko yksinkertainen – Grogu (Baby Yoda) on yksi kaikkien aikojen suosikkihahmoistani. Hänen eleensä ovat niin hauskoja, ja hän on yhtä aikaa ihastuttava ja ruma. Viime vuonna kauden aikana aloin käyttää häntä inspiraationa, kun hermostuin kisoissa ja siitä tuli eräänlainen sisäpiirin vitsi tiimini ja perheeni kanssa. Periaatteessa aina, kun tunnen kovaa painetta, joku läheinen kuiskaa "Groguuuuu!" Ja se auttaa minua tavallaan nollaamaan tilanteen, Shiffrin kertoi Insagram-tilillään.

Shiffrin on nimennyt voittoporonsa näin: Rudoph, 2013, Sven, 2016, Mr. Gru, 2018, Ingemar, 2019, Sunny, 2022, Lorax, 2022, Grogu, 2023.

Ilmoita asiavirheestä