Paikallisuutiset

Levin lounasvalikoimaan uusi vaihtoehto

Ravintola Kätkässä on nyt tarjolla buffet-tyyppistä arkilounasta. Kuva: Jonathan von Kraemer

Levillä avautui uusi mahdollisuus arkilounasbuffet-tyyppiseen ruokailuun, kun ravintola Kätkä uudisti nimensä lisäksi myös toimintaansa.

– Tarjolla on monimuotoinen, hyvä ja runsas kotiruokalounas jokaiseen makuun. Lounasaika 11–14 on hyvin sopiva myös esimerkiksi paikallisille toimistotyöntekijöille. Olemme saaneet jo paljon kehuja siitä, että buffetissa on tarjolla myös lämmin kasvisruoka, ravintolatoimenpäällikkö Paula Hallahuhta kertoo.

K5 Bistro -nimellä aiemmin toiminut ravintola sijaitsee Hotel K5 Levin katukerroksessa Levin kylän keskustan läheisyydessä liikenneympyrästä pari sataa metriä Kätkän suuntaan, mistä uusi nimikin luonnollisesti juontaa juurensa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ravintolaan rakennettiin myös uusi kabinetti-tila.

Levillä on hyvin runsas tarjonta erilaisia ruokapaikkoja laidasta laitaan, mikä toimii myös hyvänä kirittäjänä kaikille, kun rima on korkealla.

– Meillä on äärettömän hyvä ruuan taso tunturissa ihan mille kohderyhmälle tahansa, Hallahuhta sanoo.

Kausiluonteisuus näkyy tietenkin ravintolatoiminnassakin.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Meillä oli syksyllä tosi paljon tapahtumia. Ensimmäiset britit tulevat 26. marraskuuta ja heitä riittää koko joulukuun ajan. Siitä sitten riittää eurooppalaisia vieraita hiihtolomiin saakka, mistä lähtee kunnolla käyntiin kotimaisten turistien kausi. Kokousasiakkaiden ja kotimaisten turistien kova sesonki jatkuu kiihkeänä vappuun saakka, minkä jälkeen kesä on vähän hiljaisempaa. Sitten taas syksyllä sama kierto käynnistyy uudestaan, Hallahuhta kuvailee vuoden kiertokulkua Levillä.

Ilmoita asiavirheestä