Paikallisuutiset

Levin Igluille kestävän matkailun merkki

Levin iglut sai Sustainable Travel Finland (STF) sertifikaatin. Ohjelma on suunnattu matkailualan toimijoille, ja sen kriteerit täyttävät yritykset saavat käyttöönsä STF-merkin.

Tunnustuksen saaneet yritykset täyttävät matkailua edistävän Visit Finlandin luoman kriteeristön, joka huomioi niin taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen kuin kulttuurisenkin kestävyyden. Merkin saaneet yritykset ja kohteet auditoidaan säännöllisesti.

– Puhdas luonto ja kestävä kehitys ovat yrityksemme keskeisiä elinehtoja. Ympäristötietoisuus kasvaa jatkuvasti sekä matkanjärjestäjien että asiakkaiden keskuudessa, joten se on myös taloudellisesti perusteltua.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Haluamme pitää omalta osalta olla mukana levittämässä ympäristötietoisuutta ja sitä että Lappi säilyy upeana matkailukohteena myös tulevaisuudessa, kertoo Levin Iglujen myynti- ja ympäristöpäällikkö Eva Lindström.

Levin iglut on yksi Suomen vanhimmista lasi-iglukylistä, joka on ollut toiminnassa vuodesta 2008 lähtien. Tämän kesän aikana on vanhimpiin igluihin vaihdettu energiaa säästävämmät lasit, joiden myötä energiankulutusta saadaan laskettua. Uudistustyöt tukevat vastuullisuustavoitteita, joita tullaan myös jatkossa tekemään vuosittain.