Paikallisuutiset

Levillä voi vaikka lasketella juhannuksena

Juhannuksena tarjolla on toimintaa, kokkoja, risteilyjä, saunomista ja ravintolaherkkuja. Bike Park ja Activity Park avautuvat juhannukseksi.

Viime juhannuksena kelit osuivat kohdilleen, joten laskeminen onnistui suhteellisen vähällä vaatetuksella. Kuva: Anne Jaspis Toivonen

Levillä on runsaasti ohjelmaa juhannuksena.

Ehkäpä monen mielestä hauskin ja eksoottisin ohjelmanumero niin osallistujille kuin katsojillekin on juhannuslaskettelu. Juhannukseksi Leville nousee laskijoiden iloksi säilölumesta kesäparkki G.1-rinteen alaosaan perjantain ja lauantain ajaksi.

Luvassa on rennot sessarit ja viikonlopulle rakentuu myös Levi Ski Clubin taitorata kisailuineen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Juhannuksena Levillä lasketaan ja pyöräillään. Kuva: Anne Jaspis Toivonen

Toki juhannuksen ykkösaktiviteettiasia on mielipidekysymys, ja haastajia löytyy.

Bike Park avautuu juhannukseksi. Kuva: Anne Jaspis Toivonen

Levi Bike Parkin ensimmäiset reitit sekä Activity Parkin muut kesäaktiviteetit avataan torstaina 22. kesäkuuta.

Juhannusaattona 23. kesäkuuta Gondoli2000-hissi kuljettaa asiakkaat huipulle nauttimaan yöttömän yön tunnelmasta ja maisemista aina kello 21.00 saakka ja Palovartijan antimistakin voi nauttia kello 11.00 aamupäivästä kello 21.00 asti. Juhannusaattona kello 18.00 Levin huipulla nostetaan myös lippu salkoon juhannuksen kunniaksi, mitä kaikki ovat tervetulleita seuraamaan.

Lapin Saagan islanninhevostalli järjestää juhannuksena yöttömän yön ratsastusretkiä perjantaina ja lauantaina. Retkelle voi osallistua myös ilman aiempaa ratsastuskokemusta, joten myös aloittelijat voivat osallistua.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Juhannusaattona Immeljärven rannassa sijaitseva Saunabaari on avoinna kello 12.00-01.00. Ostettavissa on rosvopaistia kello 18.00 alkaen. Rannassa on viime vuoden tavoin juhannusvalkeat. Immeljärven rannan asukkailla on lisäksi useampia kokkoja, jotka näkyvät Kätkänrannassa.

Kinos Safaris järjestää juhannusaattona kaksi maksullista risteilyä. Juhannusaattona risteilyillä on buffet-pöytä. Pieni lauttasaunakin lämpiää, ja risteilyjen aikana voi virkistäytyä pulahtamalla järveen.

Lautta seilaa Sirkka- ja Levijärveä pitkin.

Levitunturin rinteellä sijaitseva Ravintola Panorama hemmottelee juhannusvieraita sesongin grilliherkuilla 24. kesäkuuta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tonttulan hirsinen rantasauna lämpenee myös juhannusaattona kello 13.00 - 15.00. Saunan lauteille mahtuu jopa 15 saunojaa. Löylyjen lomassa voi virkistäytyä saunan alatörmällä virtaavassa Ounasjoessa. Mukaan tarvitsee oman pyyhkeen ja uimapuvun.

Polar Light Tours avaa 25. kesäkuuta pop-up ravintolan. Tarjolla on muun muassa paikallisista raaka-aineista valmistettuja hampurilaisia ja piirakoita.

Ilmoita asiavirheestä