Paikallisuutiset

Levi äänestettiin Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi

Levin jatkuva investoiminen hiihtokeskuksen kehittämiseen ei ole jäänyt huomaamatta, mistä tuorein huomionosoituskin kertoo. Kuva Southista marraskuun alusta. Kuva: Janne Pussila

Levi Ski Resort äänestettiin Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi kansainvälisessä World Ski Awards maakohtaisessa hiihtokeskuskategoriassa. Levi sai tunnustuksen kolmatta kertaa.

Voittajat 11. vuotuisassa World Ski Awards -äänestyksessä julkaistiin maanantaina 13. marraskuuta.

– On suuri kunnia tulla valituksi Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi jälleen kerran, erityisesti koska tämä valinta perustuu asiakkaidemme ääniin. Tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme kulmakivi, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluitamme myös heidän palautteensa perusteella. Meillä on jälleen tulossa merkittäviä investointeja, joilla parannamme entisestään asiakaslähtöistä toimintaamme, Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Levi Ski Resortin viimeisimmät isot investoinnit ovat olleet Levi Glacier säilölumirinne -projekti, jossa on uusi nopea tuolihissi, paranneltu rinnealue ja uusittu led-valaistus.

Levi Ski Resort on monen vuoden ajan avannut laskettelu- ja maastohiihtokautensa jo lokakuussa, joten kausi on ollut seitsemän kuukauden mittainen.

Levi Ski Resortilla on suunnitteilla lisää suuria investointeja ensi vuodelle.

– Levi Ski Resort pyrkii tarjoamaan asiakkailleen Pohjois-Euroopan ainutlaatuisimmat hiihto- ja lasketteluelämykset. Keskus vetää tällä hetkellä ennätysmäärän vierailijoita puoleensa, ja panostuksemme olosuhteiden ja palveluiden ylläpitoon sekä kehittämiseen päivittäisestä rinteiden kunnossapidosta suuriin kehityshankkeisiin ovat viehätysvoiman kulmakiviä, Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen kommentoi.

Ilmoita asiavirheestä