Paikallisuutiset

Joutsenmerkkejä myös Leville

Muun muassa Hotel Levi Panorama ja tapahtumakeskus Levi Summit ovat nyt Joutsenmerkin saaneiden joukossa.

Kassiopeia Hotel & Restaurantsin kaikille hotelleille ja lähes kaikille ravintoloille on alkuvuodesta myönnetty ympäristötyöstä kertova Joutsenmerkki. Merkin ovat saaneet Levin kohteet Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi ravintoloineen, sekä tapahtumakeskus Levi Summit.

Joutsenmerkki on yksi maailman vaativimmista ympäristösertifikaateista, jonka kriteerit ulottuvat jokapäiväiseen tekemiseen kuten jätteiden lajitteluun, ympäristömerkittyjen tuotteiden käyttöön, kestävämmän ruoan tarjoiluun, hävikin minimointiin sekä henkilöstön kouluttamiseen ympäristöasioissa.

– Vastuullisena suomalaisena toimijana haluamme tehdä vastuullisuustyötämme näkyväksi, ja ennen kaikkea haluamme tehdä tätä työtä yhdessä henkilökunnan ja asiakkaidemme kanssa, Kassiopeia Hotels & Restaurantsin operatiivinen johtaja Maria Koskinen kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Koskisen mukaan henkilökunnalle suunnatun kyselyn mukaan Kassiopeian arvoista nimenomaan vastuullisuus on se, joka selkeimmin näkyy päivittäisessä työskentelyssä.

– Vastuullinen toiminta on toki jatkuvaa oppimista ja kehittymistä, ja Joutsenmerkki tukee meitä osaltaan tällä matkalla, Koskinen jatkaa.

Kassiopeialla halutaan hellästi ohjata myös asiakkaita oikeaan suuntaan. Asiakkailla on mahdollista hotellivierailullaan esimerkiksi kierrättää, vaikuttaa vedenkäyttöön ja mahdollisen ruokahävikin määrään.

Ilmoita asiavirheestä