Paikallisuutiset

Hiihto- ja laskettelukausi avataan komeammin kuin koskaan

Eturinteelle rakennetaan uusi parkkialue varhaista kauden aloitusta varten ja säilölumilatu on entistäkin pidempi.

Levillä laitettiin talteen ennätysmäärä säilölunta, joten laskettelu- ja hiihtokausi aloitetaan hienoissa olosuhteissa.

Vuoden 2023 hiihtokeskukseksi valittu Levi juhlistaa 60-vuotista taivaltaan avaamalla laskettelu- ja maastohiihtokauden 6. lokakuuta. Juhlavuosi käynnistyy ennätysmäärällä säilölunta sekä uudella rinnekonseptilla.

Tänä vuonna Levi esittelee ensimmäistä kertaa Eturinteiden Levi Glacier -säilölumirinteen konseptin. Levi Glacier symboloi panostusta lumivarmuuteen ja tehokasta lumensäilöntäjärjestelmää. Levi Glacierilla on ennätysmäärä säilölunta – peräti 130 000 kuutiota. Glacierin lisäksi 50 000 kuutiota lunta on varattu Levi Black -rinteeseen marraskuun alppihiihdon maailmancupia varten ja 20 000 kuutiota säilölumilatuun.

Levi Glacier nostaa syyskauden lasketteluaktiviteetit aivan uudelle tasolle. Uudistuksilla vastataan myös kasvavaan alkukauden harjoitusolosuhteiden kysyntään. Eturinteiden laajalla Glacier-rinnealueella ovat auki ICE.1 ja ICE.2 -rinteet kokonaisuudessa ja N.1-rinne osittain.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Eturinteillä lasketaan jo 6. lokakuuta alkaen.

Myös parkkilaskijat on otettu huomioon, kun uusi parkkialue sijaitsee keskeisellä paikalla Eturinteillä. Alueella on myös kumparerinne.

Glacier Express -tuolihissi, North-tuolihissi sekä lasten mattohissi palvelevat laskettelijoita ja lumilautailijoita 6. lokakuuta alkaen.

– Viime keväänä talteen otettu lumi on säilynyt varastoissa erinomaisesti. Yhdessä Snow Securen kehittämällä lumen kierrätysmenetelmällä ja säilölumelle optimoidulla rinneprofiililla kausi avataan aivan uudella tasolla. Talvilajien ystävät ottavat olosuhteet varmasti ilolla vastaan, Levi Ski Resortin liiketoimintajohtaja Marko Mustonen sanoo.

Maastohiihtokausi avataan pidemmällä säilölumiladulla kuin koskaan.

Levi Golfin eli Draivin alueella avataan maastohiihtokausi entistä pidemmällä säilölumiladulla. Ladun pituus on 2,1 kilometriä, joten hiihdettäessä molempiin suuntiin se muodostaa 4,2 kilometrin lenkin.

Ilmoita asiavirheestä