Paikallisuutiset

Bruce Dickinson puhuu Kipinä Levi -tapahtumassa

Iron Maiden -supertähti Bruce Dickinson puhuu Levillä 9. marraskuuta.

Iron Maiden -yhtyeestä tunnettu supertähti Bruce Dickinson on Kipinä Levi Business -tapahtuman pääpuhujana 9. marraskuuta.

Dickinson puhuu tapahtumassa bisnes-yleisölle ajankohtaisista aiheista yrittäjänäkökulmasta, ja tietysti myös Iron Maiden nousee esiin.

Tapahtuman muita puhujia ovat ainakin Stefan Sjöstrand, E. Elisabet Lahti, Lauri Salovaara, Kurt-Ove Åhs ja Naomy Hyvönen.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kipinä Levi -bisnestapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Levillä ja siitä tehdään vuotuinen tapahtuma, josta toivotaan jäävän hyötyä Lapin alueelle.

Järjestäjien mukaan tapahtumalla pyritään haastamaan etelän suuret bisnestapahtumat rakentamalla oma platform Pohjois-Suomen yrityksille, jotka voivat näyttäytyä kansainvälisestikin.

– Tänä vuonna olemme saaneet upean kattauksen yhteistyöyrityksiä myös Ruotsista ja Iso-Britanniasta, mikä on loistava saavutus ensimmäiselle vuodelle uudella markkina-alueella ja olemme tästä erittäin onnellisia, Kipinä Eventin toimitusjohtaja Erica Roiko sanoo.

Jatkoa tapahtumalle suunnitellaan jo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kipinä tuo Leville uudenlaisen konseptin, kun tyylikäs bisnestapahtuma yhdistää rock-konserttimaisen tunnelman. Kipinä ajoittuu hienosti World Cup -kisaviikolle, jolloin puhutaankin suorastaan superviikosta, Roiko sanoo.

Ilmoita asiavirheestä