Kolumnit

Päätoimittajalta: Bisnekset menee hyvin ja kuntokin on vallan mainio

Suhteellisen pikaiselta näppituntumalta voisin kuvailla Levin meininkiä lainaamalla erästä suosikkivuorineuvostani, jolle otsikon kauniiden sanojen ääneen lausuminen tiesi yleensä välittömiä hankaluuksia.

Ehkäpä juuri samasta syystä Levillä tehdään nyt tuulettamisen sijaan tulevaisuustyötä. Sille onkin juuri oikea aika, kun sopeuttamisen ja selviytymisen sijaan voidaan tehdä kehittämistä. Tulevaisuustyöstä riittää kiinnostavia jutunaiheita myöhemminkin.

Alustavien tietojen mukaan Levin majoitusmyynti kasvaa tänä vappuna 16 prosenttia edelliseen vappuun nähden. Myös koko kauden lukemat lienevät vahvasti plus-merkkiset. Kun alla ei todellakaan ollut mikään pohjanoteeraus, vaan pikemminkin päinvastoin, niin kyseessä on huima suoritus.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tässä lehdessä on aika tiukkaa tekstiä Levin yleisilmeestä paljon nähneen ja vaativan ammattimatkailijan näkökulmasta. Tuollainen palaute on syytä ottaa auliisti vastaan, vaikka se vähän kirpaisisikin.

On kuitenkin muistettava, että lopulta kyseessä on vain yhden ihmisen kokemus ja näkemys. Meitä on niin kovin paljon, ja olemme kaikki erilaisia tarpeinemme, toiveinemme ja odotuksimme. Jokainen turistikin on yksilö, vaikka helposti heidät niputamme.

Muutin Leville maaliskuun alussa. Vaikka töitäkin on tehty, niin maanantaita en ole vielä kokenut. Sen sijaan täällä on tuntunut jatkuvan ikuinen lauantai, mitä olen ilolla itsekin viettänyt. Ainoa hankaluus on tuntunut olevan oikean tavan löytäminen päivän harrastusvälineiden arvontaan, kun niitä näköjään kertyy nurkkiin koko ajan lisää. Tai ei niitä kauniita esineitä nurkissa pidetä, vaan ihan kodin kunniapaikoilla ihailtavina. Kesäksi kaikki sukset saattavat päästä jopa seinälle kunnon urheiluvälinekauppatunnelmaa luomaan. Myös pyörät ovat luonnollisesti sisällä tuulelta ja tuiskulta turvassa. Yhdellä seinustalla on jo tyhjä kolo uutta tulokasta varten.

Tuulipuku-rekkiin askartelen –70%-kyltin, että tuntuu sitten erityisen hyvältä napata päälle juuri kelinmukainen pusakka. Ja naapurille tiedoksi, että palautan lainaliukulumikengät heti lumien sulettua.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Loputtoman lauantain jälkeen päiväni murmelina -teema kuitenkin muuttuu, sillä edessä on kuulemma sunnuntai, jota muualla kutsutaan toukokuuksi. Sekin käy.

LeviNYT on ilmestynyt digijulkaisun lisäksi paperisena lehtenä viikoittain koko kuuman kevätsesongin ajan. Nyt kun edessä on ilmeisesti seisahtunut pyhäpäivä, niin paperin painaminen keskeytyy hetkeksi. Seuraava LeviNYT julkaistaan 8. kesäkuuta.

Kaino toiveemme on, että älkää kuitenkaan unohtako saati hyljätkö meitä. Tuotamme säännöllisesti sisältöä verkkosivuillemme ja Instagramiin sekä Facebookin myös pitkän sunnuntain aikana. Täällä olemme emmekä ole lähdössä yhtään mihinkään.

Ihan mahtavia pitkiä pyhiä kaikille!

Ilmoita asiavirheestä