Kolumnit

Mukava Seija: Seija katsoo tarkkaan, kuuntelee tarkemmin, mutta ei löydä Elaa

Sateinen syksy on pitänyt Seijan poissa kuntoilupolulta, mutta hirvenmetsästyksen innoittamana Seija löysi uuden harrastuksen, Elastinen-jahdin – onhan tuo Suomen ykkösräppäri kuuleman mukaan jo käytännössä leviläinen. Kuitenkaan Seijan tarkkaavaiset silmät eivät ole vielä miestä Levillä nähneet muualla kuin lavalla.

Ensi töikseen Seija ripotteli hammastahnoja ja purukumipaketteja pitkin Leviä miljoonahymy-Elastisen houkuttelemiseksi esiin, värväsi apuriverkostonsa apusilmiksi ja oli valmis, epäröimättä hetkeekään, ryntäämään paikalle ensimmäisestä Elastis-havainnosta. Punainen pipokin päähän, niin kuin hirvimetsällä ruukaa.

Mutta räppäriäpä ei näy missään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Toinen konsti oli valloittaa Levin karaokeskene ja räpätä niin hyvin, että talenttinenäinen tuottaja-Elastinen löytäisi Seijan. Sekin tuotti vielä toistaiseksi vesiperän, vaikka Mikä boogie- ja Hetken tässä kaikes on järkee -tulkinnat olivat luonnollisesti virheettömiä.

Jälkimmäinen herutti karaokeisännältä kyyneleenkin silmäkulmasta (koska Seija ei pyynnöistä huolimatta lopettanut tulkintaansa vaan jatkoi kappaleen loppuun).

Kerran Seija luuli jo löytäneensä etsimänsä, kun ravintolassa kuului yhtäccii selän takaa toisesta pöydästä ”anna se soija”. Seija kääntyi salamana vain pettyäkseen jonkun pyytäessä pöytäseurueeltaan maustekastiketta. Seija aloitti jopa Rähinän eräänä iltana, mutta Recordsista paikalle tuli vain sivuosumana Uniikki.

Naurava kulkuri päässä soiden Seija katseli syksyistä Leviä kuppiloiden ikkunoista ja huokaili kimmoisan hiphopparin perään. Missä olet, Ela?

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mukava Seija

Seija tuntee Levillä kaikki ja kaikki tietävät Seijan

Ilmoita asiavirheestä