Paikallisuutiset

Mukava Seija: Onnelliseksi siitetty kansa

Seijankin on pakko todeta, että olipa komeata revontulinäytöstä tarjolla viime viikolla. Onhan Seija noita reposia jo yhden elämän tarpeiksi nähnyt, mutta hienot olivat.

Sen verran Seijan täytyy kuitenkin pohjaluonteensa mukaisesti valittaa, että kauhean myöhään järjestävät näitä aurinkomyrskyjä. Pitäisi aikaistaa parilla tunnilla, että tällaiset vanhuksetkin jaksavat pällistellä.

Muutoin Seija tykkää enemmän tähtitaivaasta. Aivan vastakin piti lähteä vasitusti iltalenkille, kun oli samaan aikaan Merkurius ja Venus näkyvillä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Aasialaiset muuten uskovat, että revontulet liittyvät onnellisuuteen. Ei ole yksi eikä kaksikaan aasialaismatkailijaa, joka on tullut Leville mielessään jälkeläisen tekeminen revontulitaivaan alla. Usko on, että revontulien alla alkunsa saanut jälkeläinen on onnekas ja onnellinen elämässään ‒ ja poika, tietenkin.

Seijan teoria on, että juuri tuon takia Suomi se on maailman onnellisin kansa. Jos tekee sukupolvi toisensa perään lapsia revontulien alla, on sen pakko jossain näkyäkin. Ja miettikää kuinka onnellisia viime viikolla Levillä alkunsa saaneet ovatkaan elämässä! Se on enemmän kuin kuusi ja lisänumero.

Öisin katsellaan porukalla revontulia, päivisin kierretään vaalimakkaroilla. Hienoa, että ulkoilu kiinnostaa, Seija totesi viime viikolla. Politiikasta Seija ei puhu mitään, mutta liittyvätköhän nuo vaalit millään lailla siihen onnellisuuteen? Hmm.

Mukava Seija tuntee Levillä kaikki ja kaikki tuntevat Seijan.