Urheilu

Levi Golf sai junioritoiminnan liitoon

Junioripelaajien määrä on kasvanut viime vuosina Levin golfkentällä.

Levi Golf on saanut arvostetun Junioritoiminnan Laatumerkin. Tämä Suomen Golfliiton myöntämä merkki annetaan niille jäsenseuroille, jotka tarjoavat tavoitteellista ja organisoitua seuratoimintaa junioreille. Laatumerkin saaminen on osoitus siitä, että Levi Golf täyttää korkeat laatuvaatimukset ja sitoutuu jatkuvaan toiminnan kehittämiseen.

– Kolme vuotta sitten täällä Kittilässä oli vain muutama junnu, jotka harrastivat golfia. Päätimme järjestäytyä ja teimme aloitukset. Nyt meillä on melkein 40 junnua, jotka käyvät treeneissä. Jotta voimme varmistaa, että teemme asiat oikein, lähdimme hakemaan Laatumerkkiä. Laatumerkin saaminen on osoitus siitä, että teemme hyvää juniorityötä, kertoo Levi Golfin juniortoimikunnan puheenjohtaja Jaana Karhila.

Levi Golfissa juniorit harjoittelevat juniorigolfohjelman mukaista harjoittelukulttuuria. Tämä ohjelma takaa, että laadukas harjoittelu toteutuu niin ryhmä- kuin yksilötasolla. Näin jokaisella juniorilla on mahdollisuus oppia ja kehittyä lajitaidoissaan omien tavoitteidensa mukaisesti.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Kaikki ovat tervetulleita seuratoimintaan, oli lajikokemusta tai ei. Levi Golfin uusi multigolf-puisto tukee myös tätä. Nyt meillä on lähiliikuntapaikka Levillä, joka mahdollistaa golfin harrastamisen matalalla kynnyksellä mahdollisimman helpossa ympäristössä, kertoo Levi Golfin puheenjohtaja Jarkko Kantola.

Golfliitolla on kaksiportainen junioritoiminnan laatujärjestelmä. Ensimmäinen taso on Laatumerkki ja toinen taso on Olympiakomitean hallinnoima Tähtiseura.

– Tähtimerkki on ehdottomasti tähtäimessämme. Meillä täällä Kittilässä haasteena on ympärivuotinen harjoittelu. Teemme juuri kartoitusta lumisen ajan harjoitteluun ja toivomme saavamme viikkovuorot Kittilän sisähallille, kertoo Jaana Karhila.

Levin golfkenttä sijaitsee Levitunturin ja Ounasjoen välissä. Lähes 100 hehtaarin kentän suunnittelussa on otettu huomioon tavallisten golf-pelaajien tarpeet ja toiveet. Multigolfradalla voi pelata frisbeegolfia, futisgolfia sekä puistogolfia.

Ilmoita asiavirheestä