Ihmiset 

Tänä keväänä laskettelurinteissä pukeudutaan siniseen — Katso tyylit!

Kävimme katsomassa, miten laskettelurinteisiin kevään aurinkoisilla päivillä pukeudutaan. Kuusi lomailijaa kertoo tarinan tyylinsä takaa.

Pihla ja Riikka Niiranen kertovat, että asukokonaisuudet on rakennettu pikkuhiljaa.

– Ostin ensin tämän takin ja käytin iskän vanhoja toppahousuja. Sitten päätin vihdoin ostaa omat ulkohousut ja päädyin valkoiseen väriin, koska se sopii hyvin siniseen takkiin ja valkoiseen kypärään, Riikka Niiranen kertoo.

– Minä katsoin vähän Riikalta ideoita ja hain semmoista laskettelutyyliä, ja minullekin hommattiin tämä uusi huppari. Tietysti pitää olla myös lautaan sopivat lasit, se on tärkeä, Pihla Niiranen sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Riikka Niiranen (vas.) ja Pihla Niiranen. Kuva: Vera Krok

Maija Veteläsuon tyylin kulmakivi on tyylikäs laskettelutakki.

– Takin olen ostanut kuusi vuotta sitten ja tykkään tästä edelleen, vaikka nykyään monella on samanlainen. Perus mustat housut toimii aina. Kypärä on myös tosi vanha ja silloin tykkäsin väreistä. Nyt haluaisin tavallisen mattamustan kypärän. Laskettelulasit lainasin poikaystävältä, koska nämä on uudemmat ja hienommat kuin omat. Sauvoja minulla ei enää ole, sillä ne varastettiin ensimmäisenä päivänä, Veteläsuo sanoo.

Maija Veteläsuo. Kuva: Vera Krok

Kalle Antila ja Nikolas Innanen kertovat, että fleecelläkin tarkenee, kun alla on tarpeeksi kerroksia.

– Kävi niin, että minulla oli vähän pienet housut mukana niin piti käydä ostamassa uudet ja sitten näin tämmösen hienon fleecen, niin sekin lähti mukaan. Alla on kolme kerrastopaitaa, pari fleeceä ja huppari, niin kyllä tarkenee, Antila sanoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Ostin Rukalta tämmöisen hienon porotakin ja sitä olen pitänyt nyt joka päivä, Innanen kertoo.

Nikolas Innanen (vas.) ja Kalle Antila. Kuva: Vera Krok

Keväällä rinteessä näkee myös hauskoja asuja. Vain etunimellään esiintyvän Laurin laskettelupäivää tahdittaa repussa soiva kaiutin.

– Minulla on tämmöinen Alpeilta hankittu reippailuasu päällä ja vyölaukku.

Lauri. Kuva: Vera Krok
Ilmoita asiavirheestä