Kolumnit

Mukava Seija: Pysyvää on vain muutos

Seija vaatii muutosta! Tasonnostoa! Ei tarkalleen tiedä millaista muutosta, tai mille tasolle, mutta muutosta ja tasonnostoa!

Nimittäin ruokatarjontaan.

Seija mietti erään laskupäivän aikana, että tekisipä mieli hyvää salaattia. Mutta mistä sellaisen saa? Hampurilaisia ja pitsoja löytyy kyllä, ja niillekin on nälkäiset suunsa, mutta mistä saa toisenlaista ruokaa laskijan tarpeisiin? Seija ei voi kotiruokalihapulliakaan laskujen välissä vetää, alkaa nukuttamaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Keittolounasta Seija ulkomaalaisten keskellä jonottaessaan löysi, mutta miksi tarjotaan siskonmakkarakeittoa keskieurooppalaisille? Sehän on kaikista kummallisimman näköinen suomalainen keitto. Kukkakaalikeittokin on paljon parempaa. Tosin kukkakaalikeitossa on tietty yli puolet kermaa ja voita, mutta ei nyt juututa yksityiskohtiin.

Mutta: muutosta ja tasonnostoa. Seija vaatii.

Viikonloppuna saattoi Levillä muuten nähdä ihka aitoja jääkiekkotähtiä. Nimittäin Kittilän Palloseuran miesten joukkue, joka otti Lappi-liigassa tänä vuonna pronssia! Niin oli nuorta juhlakansa, että Seijan piti pari kertaa hieraista silmiä, että joko vauvatkin ovat juhlimisiässä. Olivat ne, ja aivan täysi-ikäisinä. Seijan selkää kolotti heti.

Niin, ja käviväthän Kärpäset vai mitkä Kärpät kuulemma myös Levillä kautta päättelemässä. Mörkö-Marko ja ne muut. Kun siitä tasonnostosta kerran oli puhe...

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mukava Seija

Seija tuntee Levillä kaikki ja kaikki tietävät Seijan.

Ilmoita asiavirheestä