Kolumnit

Mukava Seija: Salainen Seija

Moni sanoo, että Seijan elämä on kuin elokuvaa, ja niinhän se kyllä onkin. Esimerkiksi männä viikolla:

Seija heräsi Levin tiluksiltaan aamuauringon siivilöityessä verhon välistä silmille. Ensiärtymyksen jälkeen Seija päätti, että tänään on hyvä päivä lenkille ja puki päälleen luottojuoksutamineensa. Lintukuoron säestyksellä Seija astui pihalle.

Seija suuntasi kevyellä hölkällä ylämäkeen kohti keskustaa ja mietiskeli, kuinka oli kuullut, että hänen henkilöllisyytensä on kiinnostanut useampaakin LeviNYTin lukijaa. Siinä samassa poliisiauto paineli pillit päällä ohi Seijan aamupäivärauhaa häiriten. Nyt ne löysivät minut, henkilöllisyys on paljastunut. Seija hätääntyi ja vaihtoi hölkän pälyilevään käveleskelyyn. Salaisuus ei saa tulla julki!

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Seija etsi pakotietä, kun ylhäältä alkoi kuulua säksätystä. Helikopterilla oli selvästi haku päällä ‒ no johan Seijan henkilöllisyys nyt kiehtoo väkeä! Seija rymysi varmuuden vuoksi lähimpään pusikkoon ja lepäsi kiepissä, kunnes poliisit ja helikopterit katosivat kaukaisuuteen.

Loppulenkki paluusuuntaan oli sekin ylämäkeä. Seija hämäsi yhden kamerakännykän kanssa osoitelleen ohikulkijaan säikäyttämällä ja pinkoi täyttä vauhtia kotiin.

Pakko mennä hampurilaiselle, Seija päätti ja lähti lounastamaan tekoviiksissä sekä ylisuurissa aurinkolaseissa.

Mukava Seija

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Seija tuntee Levillä kaikki ja kaikki tietävät Seijan.

Ilmoita asiavirheestä