Paikallisuutiset

LeviNytin verkkosivut uudistuivat – kertovat mitä tapahtuu Levillä juuri nyt!

Tapahtumat ja keikat voit katsoa ja myös ilmoittaa Tapahtumien Lapissa, jonka syöte löytyy uusilta saiteilta, ja jossa ilmoitetut tapahtumat uivat myös LeviNytin printtilehteen.

UUdet nettisivut toimivat paremmin myös mobiililaitteissa. Kuva: Farknot Architect

LeviNytin uudistunut verkkosivusto on nyt julki ja lukijoiden käytettävissä. Palvelusta löydät jatkossa aikaisempaa paremmin itseäsi kiinnostavat sisällöt, joten pysyt paremmin perillä siitä, mistä afterskissä oikein puhutaan.

LeviNyt-lehden verkkopalvelusta löytyy jatkossa joka päivä paikallisia uusia sisältöjä. Uudistuneiden palvelujen myötä toimitus pystyy tarjoamaan lukijoille monipuolisempia sisältöjä kuvien, liikkuvien kuvien ja äänen kerrontatavoilla.

– Odotan innolla, että pääsen laittamaan GoPron kypärään ja mahdollisesti piankin lennättämään dronea tunturimaisemissa vaikkapa jonkun alppihiihtäjän imussa. LeviNytin tuore päätoimittaja Janne Pussila suunnittelee.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Menevät tarinat ja Levin sykkeen ilkikurinen raportointi ei muutu miksikään, ja jutut löytyvät uusilta sivuilta. Myös tuorein lehti on entiseen tapaan luettavissa verkkosivustolta näköislehtenä, ja sen lisäksi löydät uudesta palvelusta myös vanhat näköislehtinumerot.

Verkkopalvelun ja mobiilisovelluksen uudistuminen koskee kaikkia Hilla groupin julkaisuja, ja konsernin eri lehtituotteet ottavat uudistuneet palvelut käyttöön vaiheittain tänä keväänä.

Ilmoita asiavirheestä