Paikallisuutiset

Levin juhlavuosi näkyy myös Olympiastadionilla

Levillä on lasketeltu 60 vuoden ajan. Juhlavuoden kunniaksi hienoja hetkiä muistellaan muun muassa näyttelyn muodossa Helsingin Olympiastadionilla. Kuva: Nybom / Matkailun edistämiskeskuksen kokoelma / Museovirasto

60 vuotta täyttävä Levi juhlii komeasti pyöreitä myös Helsingissä.

Levi Ski Resort ja Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHTO toteuttavat Levin juhlavuoden kunniaksi yhteistyössä Kaikkien aikojen Levi -näyttelyn.

Levin ja TAHDON yhteistyö näkyy Kaikkien aikojen Levi -näyttelytoteutuksina TAHDOSSA ja Levillä, juhlavuoden sisältöinä Levin eri kanavissa ja erilaisina tilaisuuksina Urheilun ja liikunnan kulttuurikeskus TAHDOSSA.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Tammikuun 25. päivä avautuva näyttely on esillä TAHDOSSA Helsingin Olympiastadionilla huhtikuun alkuun asti.

Uusi näyttely kertoo Levin matkailun kehityksestä vaatimattomilta 1930-luvun tunturihiihtokursseilta ja kotimajoituksesta yli puolen miljoonan vuosittaisen kävijän kansainväliseksi ja vastuulliseksi matkailukeskukseksi.

Levin 60-vuotinen tarina on osa suomalaista hiihtohistoriaa, joka näkyy Kaikkien aikojen Levi -näyttelyn merkeissä TAHDOSSA Olympiastadionilla sekä tietenkin Levillä.

– Levi on asettanut 60 vuoden aikana kunnianhimoisia tavoitteita ja omaksunut jatkuvan muutoksen. Hiihtokeskuksen ympärille on vuosien varrella syntynyt korkeatasoista majoitusta ja palveluita, nopeita hissejä, uusia rinteitä ja ympärivuotisia aktiviteetteja, TAHDON johtaja Jukka-Pekka Vuori avaa tiedotteessa Levin merkitystä suomalaisessa liikunta- ja urheilukulttuurissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Levi tuo TAHTOON elämyksellisen tunturikokemuksen, josta pääsee nauttimaan jo TAHDON edustalla Levin gondolihissin kopissa. Näin museovieraiden lisäksi myös ohikulkijat pääsevät fiilistelemään tunturitunnelmaa. Levin gondolihissi on avoinna Tahdon aukioloaikoina.

– Me olemme erityisen ylpeitä siitä, että 60-vuotisen matkan aikana Levi on kantanut vastuunsa arktisesta luonnosta, paikallisesta kulttuurista ja ihmisten hyvinvoinnista. Juhlavuonnakin me teemme jokaisena päivänä töitä sen eteen, että tunturissa vietetty päivä on osa kestävää kasvua, jota rakennetaan teko kerrallaan, Levi Ski Resortin toimitusjohtaja Jouni Palosaari kertoo.

Kaikkien aikojen Levi -näyttely TAHDOSSA Olympiastadionilla 25.1.–7.4.2024.

Ilmoita asiavirheestä