Paikallisuutiset

Lasten Leevilandia laajeni – uutuutena tuli myös aluemaksu

Janne Eironen ja Kaisa Soppela toivat lapsensa Taiton, Iiriksen ja Aatoksen lumilautailemaan Leevilandiaan. Kuva: Janne Pussila

Kaikki on jälleen vähän isompaa ja parempaa myös Lasten Leevilandiassa. Alueen kehittäminen entistään tiesi myös sitä, että nyt Leevilandia on maksullinen.

Pieni lumilautailija Leevilandiassa:

Video: Janne Pussila

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Levin Southpointissa sijaitseva Leevilandia avattiin joulukuun alussa uudistettuna. Tarjolla on enemmän laskettavaa rinnepinta-alaa sekä uusi sompahissi. Sompahissi 2 tuo mukanaan näyttävän värivalaistuksen alueelle. Alueelta löytyy nyt kaksi katettua mattohissiä (50m ja 122m) ja kaksi perinteistä sompahissiä (197m ja 398m) laskettelun ja lautailun opetteluun.

Perinteisen laskettelun alkeiden opettelun lisäksi tarjolla on mahdollisuus snowtubing-mäenlaskuun ja pulkkailuun, joihin alueelta löytyy lainattavia välineitä.

Lisäksi perheet voivat nauttia uudesta taukotilasta, Leevinpesästä. Sisätilasta löytyy pelikenttä, slackline ja erilaisia tasapainoiluelementtejä.

Muksutuvan henkilökunta järjestää ohjattuja viikko-ohjelmia erilaisten lumileikkien parissa. Silloin tällöin myös Leevi-ahma vierailee Leevilandiassa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Leevilandiasta löytyy tulistelupaikka sekä sisätila omien eväiden syöntiä varten.

Leevilandia alueelle on vapaa sisäänpääsy voimassa olevalla hissilipulla. Ilman hissilippua Leevilandia alueen päivälippu maksaa 12 euroa.

Alle 4-vuotiaat pääsevät Leevilandiaan ilmaiseksi aluelipullisen huoltajan seurassa.

Alle 6-vuotiaat kypäräpäiset lapset käyttävät kaikkia hissejä ilmaiseksi hissilipullisen aikuisen seurassa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Leevilandia alueliput ovat ostettavissa vain hissilipunmyynnistä.

Janne Eironen ja Kaisa Soppela toivat lapsensa Taiton, Iiriksen ja Aatoksen lumilautailemaan Leevilandiaan. Kuva: Janne Pussila

Lapsiperheelle juuri sopiva paikka

Kemijärveläiset Janne Eironen ja Kaisa Soppela viettivät Leevilandiassa nättiä pakkaspäivää tutustuttamalla lapsilleen lumilautailun saloja. 3-vuotias Taito, 4-vuotias Iiris ja 7-vuotias Aatos eivät olleet ensimmäistä kertaa laudan päällä, sillä laji on tuttu perheen vanhemmille ja haluavat viedä laudalla laskemisen jaloa taitoa eteenpäin myös lapsilleen.

– Kun itse osaa vähän enemmän laudalla kuin suksilla, niin on helpompi neuvoa jotain, minkä itse osaa, Kaisa Soppela sanoi.

Arboristina työskentelevä Janne Eironen toi perheensä Leville hieman epätavallisen tapahtumaketjun seurauksena.

– Osaan työni puolesta kiipeillä puihin, joten kävin hakemassa täältä yhden dronen puusta ja sain vaihtokauppana mökin käyttöön viikonlopuksi, Eironen kertoi.

Eiroset ovat viettäneet aikaa useissa pohjoisen laskettelukeskuksissa. Levi nousee heidän vertailussaan positiivisessa valossa esiin lasketteluolosuhteiden puolesta sekä korkealla palvelutasolla.

– Lapset ovat tykänneet, kun on sopivan loivia rinteitä opetteluun ja muutenkin tarjonta on monipuolista, Kaisa Soppela sanoi.

– Lapsiperheelle tämä on hyvä, kun on rinteet, kylpylät ja leikkipaikat lähellä, Janne Eironen lisäsi.

4-vuotias Iiris Eironen on oppinut lumilautailun alkeet nopeasti. Kuva: Janne Pussila
Ilmoita asiavirheestä