Paikallisuutiset

Kohta Coworking avasi etätyötilat Leville

Kohta Coworking avasi etätyötilat Leville. Yrityksen toinen perustaja Paula Tommila esitteli tiloja. Kuva: Janne Pussila

Kohta Coworking avasi joulukuussa etätyötilat Leville hotelli K5:n yhteyteen.

– Leviltä puuttui tällainen palvelu, ja sen verran tuli kyselyjä innokkailta asiakkailta, että uskomme kysyntää ja tarvetta olevan, Kohta Coworkingin toinen yrittäjä Paula Tommila sanoo.

K5:n yläkerrassa olevassa työtilassa on neljän työpisteen avotila ja kaksi työhuonetta.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kohta Coworkingilla on Levin lisäksi toimipiste Äkäslompolossa sekä pienemmät tilat Ylläsjärvellä ja Muoniossa.

Toistaiseksi alku Levillä on ollut rauhallinen, mutta usko siihen on vahva, että myös Levillä etätyötilat löydetään kuten Ylläkselläkin.

– Varsinkin talvi- ja kevätsesongit ovat Levillä vilkkaita, joten potentiaalia on, Tommila kertoo.

Levin toimipiste toimii itsepalveluperiaatteella, minne voi varata ajan netistä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Kohta Coworking etätyötilat ovat avoinna kaikille, rekisteröitymistä tai jäsenyyksiä ei tarvita.

Tommilan mukaan tyypillinen asiakaskunta on monenkirjavaa väkeä.

– Meillä käy asiakkaita ihan laidasta laitaan lukiolaisista eläkeläisiin: freelancereita, pörssiyhtiöiden toimitusjohtajia, it-ammattilaisia, kirjailijoita, toimittajia, terapeutteja, lääkäreitä, konsultteja. Ainoa yhdistävä tekijä on se, että he tarvitsevat työssään tietokoneen ja hyvän netin.

Hyvä netti on kuitenkin suhteellinen käsite. Kohta Coworking hommasi Levin työtiloihinsa ”parhaan yhteyden mitä rahalla saa”, mutta Tommilalle tuli yllätyksenä, että Levillä nettiyhteydet eivät ole samalla tasolla kuin muissa tunturikeskuksissa.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

– Netti on toiminut Levilläkin täysin moitteetta, mutta haluaisimme tarjota tasalaatuisempaa ja nopeampaa yhteyttä, mikä esimerkiksi Ylläksellä on itsestään selvää kaikilla kylillä. Tästä haluamme puhua vielä kunnankin kanssa, sillä se on niin tärkeä asia, Tommila sanoo.

K5 sulkee ovensa kesän ajaksi, mutta Kohta Coworking kehittelee parhaillaan ratkaisuja, joiden avulla he voisivat tarjota etätyötiloja myös kesän aikana Levillä.

– Haluamme lisätä tunturikeskusten resurssitehokuutta eli pidentää viipymiä ja tarjota mahdollisuuksia viihtyä myös ruuhkahuippujen ulkopuolella, Tommila kuvailee.

Lisää aiheesta

Ilmoita asiavirheestä