Paikallisuutiset

Finnair lisää lentoja Kittilään – jo viime vuonna Kittilään lennettiin ennätyksellisen paljon

Finnairin koneita nähdään Kittilän ilmatilassa yhä useammin.

Lapin keväthanget kiinnostavat yhä useampaa, mihin Finnair vastaa lisäämällä lentoja.

Huhtikuussa 2025 Finnair lentää Helsingistä Kittilään peräti 3–4 kertaa päivässä koko kuukauden. Kaikki lennot eivät ole vielä myynnissä, sillä niitä availlaan parhaillaan.

Ensi vuoden huhtikuusta odotetaan muutenkin vilkasta, sillä pääsiäinen on huomattavasti myöhemmin (18.-21.4.) kuin se esimerkiksi tänä vuonna oli.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Finnairin lennot Kittilään lisääntyvät jo tänä kesänä. Yhtiö lentää jo nyt Helsingistä Kittilään päivittäin, ja 18.6.–1.8. viikkovuoromäärä täydentyy kahdella lisävuorolla.

Tulevana kesänä myös Helvetic Airways lentää 15.6.–21.9. lauantaisin tilauslennon Sveitsin Zürichista ja Brussels Airlines 4.8.–8.9. tilauslennon sunnuntaisin Belgian Brysselistä Kittilään.

Tulevalle talvikaudelle Transavia aloittaa Air Francen (Charles de Gaulle) rinnalla Pariisi, Orly -reittilennon kerran viikossa 24.12. – 25.3.

Vuonna 2023 Kittilän lentoaseman kautta matkusti 374 626 matkustajaa, mikä oli yksitoista prosenttia enemmän kuin vuonna 2022. Lukema ylitti jopa koronaa edeltäneen huippuvuoden matkustajamäärän.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Viime vuonna kesälomakaudella kesä–syyskuussa Kittilän kautta matkusti hieman yli 15 000 ihmistä.

Ilmoita asiavirheestä