Paikallisuutiset

Cinema Levin vuoden katsotuin elokuva on maisemiin sopiva – Barbie jäi Levillä kakkoseksi

Levillä on tarjolla myös leffateatterihetkiä.

Leviltä löytyy myös elokuvateatteri, sillä Cinema Levi Summit Hotelli Panoraman yhteydessä esittää elokuvat suurelta valkokankaalta.

Cinema Levin vuoden 2023 katsotuin elokuva oli vähemmän yllättäen Napapiirin Sankarit 4.

– Napapiirin Sankarit oli selkeä ykkönen. Totta kai Barbie oli myös kova, mutta se jäi selvästi kakkoseksi. Sisu oli kolmonen ja Risto Räppääjä nelonen, Kassiopeian Levin ravintolatoimen päällikkö Paula Hallahuhta kertoo.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Cinema Leviin Panoramalle noustaan Tunturitietä myöten, mutta Levin tyyliin elokuvateatteriin pääsee kylältä vaikka Express Gondolilla tai reippaasti kuntoportaita pitkin.

Leville ominaisesti toiminta on myös sesonkihenkistä. Teatteri on silti avoinna epäsäännöllisesti myös sesonkien ulkopuolella ihan paikallistenkin asiakkaiden tarpeita ajatellen.

– Näytämme leffoja niin usein kun mahdollista, mutta tapahtumat menevät edelle. Hiljaisempina aikoina kahvilan aukioloaikoina pyrimme tarjoamaan ihan paikallisillekin elokuvia, Hallahuhta sanoo.

Cinema Levi Summitissa on 436 istumapaikkaa. Halutessaan tilassa voi järjestää vaikka yksityisen elokuvanäytöksen. Samoja tiloja vuokrataan myös tapahtuma- ja kokoustiloiksi, jolloin elokuvaesityksiä ei luonnollisestikaan järjestetä.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Hallahuhta kertoo, että Cinema Levin vuoden vilkkaimmat ajankohdat ovat joulu- ja hiihtolomat, jolloin ohjelmistoon pyritään valitsemaan enemmän koko perheen elokuvia.

– Pääsiäisenäkin täällä on paljon väkeä, mutta silloin ihmiset ovat enemmän ulkona. Toki jos tulee joku iso hitti kuten Bond tai Napapiirin Sankarit niin ne keräävät väkeä ajankohdasta huolimatta.

Tälle vuodelle ei ole luvassa Bondia tai Napapiirin Sankareita, mutta tiedossa on jo jotain kovia lukuja kerääviä kotimaisia.

– Heinähattu ja Vilttitossu kerää varmasti yleisöä, kun se tulee hiihtolomille. Syke-elokuva pyörii juuri nyt ja se tuntuu vetävän väkeä. Lisäksi Myrskyluodon Maija varmaan kiinnostaa, Hallahuhta sanoo.

Ilmoita asiavirheestä