Ajanviete

Bingo! — Perinteiset pubipelit viihdyttää iltaisin

Jos illanvietto mökillä ei houkuttele, hauskoja pubipelejä järjestetään melkein viikon jokaisena päivänä.

Perinteisen bingon lisäksi tarjolla on pubi- ja musavisaa. Kuva: Vera Krok

Illan hämärtyessä rinnepäivän jälkeen Leviltä löytyy jos jonkinmoista visailua ja pelailua. Perinteisiä pubipelejä järjestetään lähestulkoon viikon jokaisena iltana, joten valinnan varaa on.

Viikko aloitetaan bingolla Old Matesissa kello 19. Bingoa pelataan kaksi kierrosta, joten ei hätää, jos paikalle ei ehdi aivan kello seitsemäksi! Yksi pelikierros sisältää viisi bingoa, joten voittomahdollisuudet ovat hyvät. Maanantain bingossa on yleensä hyvin tilaa.

Tiistaina jatketaan bingolla, mutta Bar Alakerrassa kello 20. Kaava on sama kuin maanantainakin: kaksi pelikierrosta, viisi bingoa. Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin mikäli mielii saada istumapaikan. Bingolapun saa ostosta vastaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Keskiviikkoilta vietetään jälleen Old Matesissa, mutta pubivisan merkeissä kello 20. Pubivisassa tuurilla ei pärjää, vaan tarvitaan myös hieman tietämystä. Osallistuminen on ilmaista ja osallistua voi 1-5 hengen joukkueissa. Kännykän ja netin käyttö on luonnollisesti kielletty. Voittajajoukkue palkitaan. Old Matesin pelit loppuvat viikolla 11.

Torstaina siirrytään Panimo Pubiin Musapähkinän pariin kello 20. Musavisailu koostuu ääninäytteistä, kuvakysymyksistä sekä perinteisistä kysymyksistä. Osallistuminen tapahtuu jälleen 1-5 hengen joukkueissa ilmaiseksi. Voittajajoukkue palkitaan.

Viikko päätetään bingoon Panimo Pubissa kello 20. Sunnuntain bingo etenee tuttuun tapaan ja osallistua voi ilmaiseksi. Erikoisuutena on Jackpot-palkinto, jonka voittaa, kun saa täyden ruudukon ja ruudukossa kaikki numerot ovat oikein ensimmäisellä 53 numerolla tai alle.

Levin pubipelit

Maanantai: Bingo, Old Mates kello 19

Tiistai: Bingo, Bar Alakerta kello 20

Keskiviikko: Pubivisa, Old Mates kello 20

Torstai: Musapähkinä, Panimo Pub kello 20

Sunnuntai: Bingo, Panimo Pub kello 20

Ilmoita asiavirheestä