Kittilän ja Levin monipuoliset palvelut

Kittilän ja Levin palveluista löytyy monipuolisesti kaikkea markkinoinnista hierontaan, koruista mökkivuokraukseen ja sisustussuunnittelusta pitopalveluihin. Tunturi-Lapin yrittäjänainen on sitkeä kuin tunturikoivu, taipuu mutta ei taitu! Toimimme laajalla alueella Enontekiöllä, Kittilässä, Kolarissa ja Muoniossa.

Arctic Angle

Olemme kittiläläinen markkinointitoimisto, jolta saat helposti ja joustavasti kuvauspalvelut, kotisivut ja kaikki tarvitsemasi materiaalit sosiaalisen median sisällöntuotantoon ja ylläpitoon tarpeidesi mukaan. Teemme markkinointisisältöjen tarinat persoonallisella otteella joko paino- tai digimuodossa.

Hierontapalvelu Hillankukka

Luonnollista tasapainoa kehollesi, ammattilaisen käsissä.

Tarjoan hierontapalveluja Levillä Välirakassa. Palveluihin kuuluu mm. perinteinen hieronta, urheiluhieronta, purentalihashieronta ja rentouttava päähieronta.

Kello- ja Korukamari

Palvelemme Sodankylän ja Kittilän liikkeissä.

Tuotteet toimitamme haluamallanne tavalla joko ennakkomaksua tai jälkivaatimusta vastaan.Korjaamme koruja ja kelloja sekä teemme asiakkaille yksilöllisiä koruratkaisuja.Tutustu monipuoliseen valikoimaan sekä verkkokaupassa että liikkeissämme.

Mökkitiimi

Meiltä loma-asuntojen vuokraus. Kauttamme hoituvat myös mökkien huolinta, vuokravälitys ja catering-palvelut.

Pitopalvelu Tiuku

Kittilässä toimiva pitopalveluyritys. Teemme herkullista ruokaa arkeen ja juhlaan. Kauttamme on myös varattavissa Kokous- ja juhlatila Soikkeli Kittilässä osoitteessa Valtatie 24.

Pitopalvelu Tiuku

Puh. 040 8362028

info@pitopalvelutiuku.fi

Valtatie 24, 99100 Kittilä

https://pitopalvelutiuku.fi/

FB: https://www.facebook.com/profile.php?id=61558595052526

Sisustussuunnittelija Senja Vähäkangas

Ruskalla - Toteuttaa Toiveesi

Suunnitteletko rakentamista, remonttia tai onko mökin päivitys ajankohtaista? Meiltä kaikki sisustuspalvelut neuvonnasta viimeistelyyn koko Lapin alueelle.

Myyntikuvat ja stailaus kiinteistönvälittäjille ja yksityisille myyjille.

Tunturi-Lapin yrittäjänaisiin voi liittyä tästä linkistä:

https://www.yrittajanaiset.fi/jasenyys/