Paikallisuutiset

Terveisiä 90-luvulta, täällä ei ollut kaikki paremmin

Roposen Riitta-Liisa kertoi hiihtämisestä. Hiihtoharrastukseen Seijalla on vain yksi ohjenuora: täysillä ja verenmaku suussa tai ei lainkaan. Siihen ei nyt oteta kantaa, kummalla on kovemmat kannukset neuvoa muita hiihtoasioissa.

Hiihtämisen lisäksi Seijahan on muidenkin Levi-aktiviteettien konkari. Seijan nuoruudessa rinnepäivään ostettiin puvut ja liput, vuokrattiin välineet aivan viimeisen päälle ja kahden laskun jälkeen lämmittelemään rinneravintolaan. Pari tuntia lämmittelyjuomia ja poistuminen tapahtui taksilla.

Tämä tuli mieleen, kun eräskin somejulkkis kerskui viime viikolla laskevansa Levillä umpihumalassa. Seijan aikana sentään mentiin hissillä ylös ja tultiin taksilla alas. Kypärää ei ysärin koviksilla ollut, mutta ei sitä päissäänkään laskettu.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Nyt kun 90-luvulla coolit asiat tulivat puheeksi, Seijakin näki Levin rinteessä Teemu Selänteen. Entinen maitolähettiläs, nykyinen tviittaaja vietti somen perusteella perhelomaa Levillä. Bilettämisestä ei mainintoja näkynyt.

Bile-Levi on muutenkin muumioituneiden muistoja. Vanhukset muistelevat humppatansseja ja naistenhakua, milleniaalit nailonsukkiksissa kolmenkympin pakkasessa yökerhoon jonottamista. Oikeasti meno on varsin tervehenkistä näin 2020-luvun Levillä. Nehän jopa huoltaa kehoa laskupäivän päälle, muullakin kuin oluella.

Kaikki vanha ja nostalginen ei kuitenkaan ole pahasta. Seija huomasi, että Einin musiikki se soi vuodesta toiseen Levillä. Upeat sääret ja upea laulaja. Seija ainakin toivosi näyttävänsä 60-vuotiaana – tai no hitto vie nytkin – Einiltä.

Vuodet vaihtuvat, Einin tahdissa mennään.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Mukava Seija

Seija tuntee Leviltä kaikki ja kaikki tietävät Seijan

Ilmoita asiavirheestä