Paikallisuutiset

Saa tuulettaa ja ei saa tuulettaa

Seija unohti tällä viikolla viihde-elämän ja tuuletti päätä ja kroppaa kylmällä. Seija on nimittäin käynyt avantouimassa, ja siellä muuten viimeistään lähti edellisen viikon rientojen taakka harteilta.

Avantoon pääsi Levillä jo parikymmentä vuotta sitten, ja nyt kylmässä kylpemistä voi harrastaa useammassakin paikassa. Avantoon saattaa tosin päätyä vahingossakin, vaikka viisi senttiä jäätä kantaa ihmisen ja kolme senttiä pilkkijän.

Raikkaalla päällä Seija muistuttaa, että aivan kaikkea ei tarvitse tuulettaa. Seija kyllä kiittelee turistien aktiivisuutta reppujen, taskunpohjien ja autojen siisteyteen liittyen, sillä tuon tuostakin näkee, kun siivoushullu matkaaja paiskoo turhat roskat autoa likaamasta jorpakkoon. Ne roskat tosin liihottivat kuin ministeri Lintilältä meemi eli väärään paikkaan. Roskat joutaisi nakata roskikseen eikä sinne ojanpohjalle.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Soo soo, sanoo Seija sormi pystyssä roskaajille, ja toinen etusormi heristää matkailukeskukselle, jolla ei kyllä ole tarpeeksi roskiksia tämän matkailijamäärän tarpeisiin. Onhan se selvää, että ne rinne-eväiden käärinpaperit ja mehutetrat saattavat löytyä väärästä paikasta, jos niitä oikeita paikkoja eli roskiksia ei ole tarpeeksi ja oikeilla paikoilla.

Ehkä Seijan pitää lähteä tästä uudelleen avantoon jäähdyttelemään matkailijoiden siivousinnon aiheuttamia tunteita.

Mukava Seija

Seija tuntee Leviltä kaikki ja kaikki tietävät Seijan

Ilmoita asiavirheestä