Mistä tietää, mikä laina on halvin? – VertaaLainaa.fi auttaa lainavertailussa

Jokainen, joka tarvitsee lainaa, haluaa löytää lainan halvimmalla korolla ja edullisilla lainaehdoilla. Ongelmana vain on, että lainavaihtoehtoja on useita ja vertaillakseen lainoja, tulee lainanhakijan täyttää useita, jopa kymmeniä lainahakemuksia.

VertaaLainaa.fi on lainojen kilpailuttamiseen ja lainavertailuun erikoistunut palvelu, jossa voit vertailla useiden pankkien ja rahoituslaitosten lainatarjouksia lähes reaaliaikaisesti. Täytettyäsi palvelussa yhden lainahakemuksen kilpailutetaan se hetkessä yli 30 lainantarjoajan kesken. Kilpailutuksessa on mukana pankkeja sekä Suomesta että ulkomailta. Lainan kilpailuttaminen on hyvin läpinäkyvää ja turvallista, koska saat henkilökohtaiset lainatarjoukset vertailtavaksesi ilman mitään kuluja tai riskiä. Ellet ole tyytyväinen yhteenkään sinulle tarjottuun tarjoukseen, et ole velvollinen hyväksymään lainatarjousta.

VertaaLainaa.fi kilpailuttaa lainan maksutta ilman sitoutumispakkoa. Kilpailuta laina ilmaiseksi palvelun avulla ja selvitä, mikä pankki tai rahoituslaitos tarjoaa sinulle lainaa edullisimmalla lainan korolla.

Hae vakuudetonta lainaa VertaaLainaa.fi palvelusta.

Laske lainalaskurilla, minkä verran voit ottaa lainaa

Lainaa hakiessa voi olla vaikea arvioida, minkä verran lainaa kannattaa ottaa omaan maksuvaraan nähden.

VertaaLainaa.fi maksuttoman lainalaskurin avulla pystyt hahmottamaan, miten valittu lainasumma ja maksuaika vaikuttavat muun muassa lainan kuukausierään ja lainan kokonaiskustannuksiin. Laskurin käyttäminen on hyvin helppoa eivätkä siihen syötetyt tiedot siirry eteenpäin. Voit muuttaa summaa ja laina-aikaa useampaan kertaan, niin huomaat parhaiten, miten valitut ehdot vaikuttavat lainan korkoon ja lyhennyserien suuruuteen.

Lainalaskurin antamat lukemat ovat suuntaa antavia, joten kun olet selvittänyt, minkä verran tarvitset lainaa, aloita helppokäyttöisen lainahakemuksen täyttäminen.

Hakemuksen lähettämisen jälkeen saat pankeilta ja rahoituslaitoksilta henkilökohtaiset lainatarjoukset arvioitavaksesi ja pääset vertailemaan lainatarjouksia tarkemmin.

Pyydä maksuttomat lainatarjoukset tästä

Vertaa lainat huolellisesti

Lainatarjouksista tulisi vertailla lainojen korkokuluja, laina-aikaa sekä muita ehtoja.

Lainan todellinen vuosikorko on hyvä mittari, kun halutaan vertailla lainojen korkovaihteluja. Kyseinen korkoprosentti kuvaa lainan kokonaiskustannuksia vuosittain. Vuosikoron perusteella voit vertailla lainoja keskenään, koska se ottaa huomioon kaikki lainaan liittyvät kulut. Vertailemalla lainojen korkoja pystyt hahmottamaan parhaiten, kuinka paljon laina todellisuudessa tulee maksamaan ja antaa sinulle paremman käsityksen lainan kokonaiskustannuksista.

Lainaa hakiessa on tärkeää tarkastella myös omaa taloudellista maksuvaraa suhteessa lainamäärään ja lainan kuukausierien suuruuteen. Varmista, että pystyt maksamaan lainan takaisin sopimuksen mukaisesti, koska maksulykkäykset ja liian suuret lyhennyserät saattavat aiheuttaa myöhemmin maksuvaikeuksia ja ylivelkaantumista.