Pääkirjoitukset

Keskellä ei mitään Levin avaruudessa

Seijan korviin kantautui tieto, että räptähti Elastinen olisi mahdollisesti muuttamassa Leville. Seija ei voi kuin onnitella: viimeinkin eteläläiset ovat tulossa järkiinsä! Toivo ei ole mennyttä, ja muutkin vielä hoksaavat, että onnellisen elämän eväät löytyy Leviltä.

Pohjoisesta löytyy kaikki, mitä ihminen voi tarvita. Puuhasteltavaa on rajattomasti, koulut tai päivähoidot ja muut peruspalvelut löytyvät ja ennen kaikkea tilaa on. Etelässä, jossa Seijakin on käynyt kääntymässä, väki liikutellaan karsinasta toiseen. Aina olet jonkun tiellä tai jonkun toisen pihassa, kun kotoa lähdet.

Parhaiten sen, kuinka keskellä ei mitään Levi on, näkee helikopterilennolla. Seija rakastaa niitä, ne ovat mahtavia. Niissä on vähän sama fiilis kuin tähtitaivasta katsellessa, kun tajuaa, kuinka mitätön sitä tämän kaiken keskellä onkaan.

MAINOS - juttu jatkuu mainoksen jälkeen

MAINOS - mainos päättyy

Ei se Levikään silti aivan kokonaan syrjässä maailmasta ole. Viikolla Levi oli otsikoissa Iltalehden jutussa, jossa Petra (nimi muutettu) kertoi myyvänsä läheisyyttä ja seksiäkin Levin-vieraille. Seija ei osaa paheksua. Seija epäilee, että ”Petra” ei ole ainoa Levin amatöörisarjoista ammattilaiseksi yltänyt.

Petran ja muiden alan ammattilaisten kohdalla Seija onkin lähinnä huolissaan asiallisesta eläkekertymästä.

Ps. LeviNYTissä aloittaa kuulemma pian uusi päätoimittaja. Siinäpä asia, jota Seijakaan ei vielä tiennyt!

Mukava Seija tuntee Levillä kaikki ja kaikki tietävät Seijan.

Ilmoita asiavirheestä