Levinyt!
 

Pipolätkää – luonnonjäällä, totta kai

19.01.2023

Kipakka pakkanen poskissa, jää narskuu alla, kaveri pottuilee pilke silmäkulmassa, kun veti kiekon jalkojesi välistä ja toinen virnuilee naurua pidätellen. Joku ehkä hakee puolisalaa vähän lämmikettä.
Pipolätkä, parasta mitä voi tehdä luistimet jalassa!
Levi isännöi Pond Hockey World Cupia tammikuun lopussa. Pipolätkän taikaa hakevaan turnaukseen mahtuu 200 joukkuetta.
Sarjoja on kolme: miehet, naiset ja fun hockey, johon voi osallistua myös sekajoukkueilla. Otteluita tulee vähintään kolme per joukkue, ja parhaat pääsevät jatkopeleihin. Pelit pelataan kolmella kolmea vastaan ilman maalivahteja pond hockey -kaukalossa ja -maaleilla. Joukkueessa voi olla yhteensä kuusi pelaajaa ja yksi ottelu kestää vartin suoraa aikaa.
Tavallisesta kiekko-ottelusta pipolätkä eroaa myös esimerkiksi sillä, että paitsiota ei ole. Lämärit eli lyöntilaukaukset ovat kiellettyjä, samoin taklaaminen, eikä kiekkoa saa nostaa polven korkeudelle. Rikkeistä kiekko annetaan vastustajalle ja isommista rikkeistä saa rankkarin, jossa lauotaan keskipisteeltä tyhjään maaliin. Vaihdot tehdään lennosta ja maalin voi tehdä mistä vain koko pelialueella.
Joukkueilla pitää olla lätkämailat, luistimet ja yhtenäinen, numeroitu pelipaita. Vaikka pelin nimi on pipolätkä, kypärän käyttöä suositellaan.
Pelit pelataan luonnonjäällä Levikeskuksessa ja Immeljärvellä ja ne alkavat puoliltapäivin perjantaina 27. tammikuuta ja jatkuvat koko lauantain. Mestarit kruunataan lauantai-iltana.


Ilmoittautumiset ja lisätietoa: pondhockey4all.com.

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023