Levinyt!
 

Tähtiviulisti Viktoria Mullova konsertoi Levillä tammikuussa

20.12.2022

Mullova & Barley yhteiskonsertissa

Kansainvälinen huippuviulisti Viktoria Mullova saapuu jälleen tammikuussa Särestön Kamarikonserttien vieraaksi, tällä kertaa puolisonsa, sellisti Matthew Barleyn kanssa. Mullova on vuosien varrella esiintynyt säännöllisesti Särestön Kamarikonserttien konserteissa, nyt kymmenettä kertaa. Hän – ja koko perheensä – rakastaa Lappia, ja he palaavatkin tänne todella mielellään aina yhä uudelleen.

Matthew Barley’ta on kuvailtu ”maailman seikkailunhaluisimmaksi sellistiksi”. Hän onkin kansainvälisesti tunnettu kokeilevista ja eri tyylilajeja yhdistelevistä konserteistaan, jotka sisältävät niin klassisen musiikin ydinteoksia, jazzia, improvisaatiota kuin elektronistakin musiikkia.

 

Tähtikonsertti Marian kappelissa

Mullova ja Barley konsertoivat Levin Marian kappelissa sunnuntaina 29.1.2023 klo 19. Tähtikonsertti tarjoilee mestariteoksia sooloviululle ja -sellolle. Lisäksi taiteilijat esiintyvät yhdessä viulu-sello -duona.

Konsertin säveltäjäniminä on mm. J.S. Bach, B. Bartók ja K. Penderecki.

Konsertin kesto on noin 1 tunti, ei väliaikaa.

Konsertti on osa Särestön Kamarikonserttien 30-vuotisjuhlatapahtumaa.

Liput: 35 € aikuiset ja 25 € alle 15-vuotiaat lapset. Lippuja voi ostaa ennakkoon Levin matkailuneuvonnasta (puh. 016 639 3378) sekä Kukka- ja lahjapuoti Lumitähdestä Kittilästä (puh. 040 667 4116). Ovella lipunmyynti aukeaa tuntia ennen konserttia.

Ajantasaiset tiedot konserteista löytyvät verkkosivuilta www.sarestokons.org

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
© Hilla Group Oyj 2023