Levinyt!
 

Puhdas tunturi on aito tunturi!

09.11.2022

Ekokompassin arvoista kestävyystyötä

– Peak Lapland – Lapin Huippuhotellit Oy on tunnettu kannattavista ja kestävän matkailun arvoja kunnioittavista tuotteista. Haluamme luoda asiakkaillemme unohtumattomia elämyksiä Lapin puhtaassa luonnossa tavalla, joka mahdollistaa samat elämykset myös jälkipolville. Toiminnassamme on tärkeää jokapäiväinen yhteisöllisyys, ekologisuus, eettisyys ja yrittäjähenkisyys, sanoo toimitusjohtaja Jarkko Kuusisto.

– Olemmekin ylpeästi mukana Ekokompassi tunnuksen kantajina, tuoreen ympäristösertifikaatin myötä. Haluamme toimia edelläkävijänä, sekä luoda henkilöstön kanssa puhdasta luontoa ja kestävää kehitystä kunnioittavan tavan toimia.

– Tahdomme tuoda arvojamme esille päivittäisessä toiminnassa ja kannustaa alueen muita toimijoita ja matkailijoita sekä asukkaita mukaan. Tästä syntyi yrityksen arvoja ja toimintaa kuvaava slogan “Puhdas tunturi on aito tunturi”.

Tuikussa ihan Kuusiston mukaan kivasti saatu alkuun lajittelut ja lisäksi hän kertoo muuttaneensa yrityksen arvoja sekä toimintatapaa kestävän matkailun suuntaan. Energian säästämiset vaativat myös investointeja ja suunnitelmia on nyt tehty pitkälle tulevaisuuteen.

– Vain näillä toimilla voimme säilyttää ympäristön myös lapsillemme. Tästä matka vasta alkaa kohti kestävämpää matkailun tapaa toimia ja olla esimerkkinä kaikille muille.

Peak Lapland – Lapin Huippuhotellit Oy sai Ekokompassi-sertifikaatin lokakuussa. Ekokompassi on toimialariippumaton ympäristöjärjestelmä, joka pohjautuu kansainväliseen ISO 14001- standardiin.

Ekokompassi on yritys, jonka omistaa Suomen vanhin ja vaikuttavin ympäristöjärjestö, Suomen luonnonsuojeluliitto.

ekokompassi

 

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas