Levinyt!
 

Uudet tuulet puhaltavat Ylläs-Levi -hiihdossa

09.11.2022

Huhtikuussa kisataan!

Ilmoittautuminen 15.4.2023 hiihdettävään Ylläs-Levi Hiihtoon on nyt auki. Ylläs-Levi Hiihdon järjestäjinä toimivat nyt Visit Ylläs ja Visit Levi yhdessä hiihdon ammattilaisten kanssa.

Kilpailu hiihdetään myös nyt ensimmäistä kertaa vapaalla hiihtotekniikalla.

– Kilpailun myöhäinen ajankohta pääsiäisen jälkeen puoltaa vapaan tekniikkaa, ainakin hiihtäjien suurimmat voiteluhaasteet ovat nyt jo valmiiksi ratkaistu, sanoo hiihtovalmentaja Toni Roponen.

Järjestäjät haluavat tarjota hiihtäjille upean hiihtokauden huipennuksen. Hiihdon jälkeen halutaan juhlistaa pitkän kauden päättymistä ja ohjelmaa jo suunnitellaan.

– Everyone is elite, on meidän ajattelutapamme, sanoo Kati Vehmas, Visit Ylläksen toimitusjohtaja.

 

Tuttu reitti

Reitti pysyy tunturista tunturiin vievänä Ylläs-Levi -reittinä. Matkavaihtoehtoja on kaksi: 70 km ja 55 km. 70 kilometrin hiihdon reitti Ylläsjärveltä Leville pitkine nousuineen palkitsee osallistujan myös maisemillaan. Helpompaa haastetta kaipaavat voivat ilmoittautua 55 kilometrin hiihtoon Äkäslompolosta Leville.

– Tämän talven kisa on vapaalla, mutta vuonna 2024 hiihdetään taas perinteisellä. Tapahtuman kasvaessa meillä on tavoitteena järjestää hiihto sekä vapaalla, että perinteisellä vuonna 2025, kertoo kilpailunjohtaja Mikko Koutaniemi.

Ylläs-Levi Hiihto ja Rovaniemellä järjestettävä Jätkänkynttilä Ski Marathon vuorottelevat hiihtotapoja, jolloin perinteisen ystäville on tarjolla 42 km reitti 18.3.2023 Rovaniemellä.

Ylläs-Levi Hiihto on vakiinnuttanut asemansa kevään hiihtojuhlana, ja seuraavien Ylläs-Levi Hiihtojen alustavat päivämäärät ovat jo tiedossa, ne hiihdetään 6.4.2024 ja 5.4.2025.

Alkutalven tarjouksena osanottomaksut ovat 25.12. saakka 65 eur (70 km) ja 60 eur (55 km). Osallistuminen on siirrettävissä myös ilmaiseksi toiselle henkilölle 31.3.2023 saakka.

Ilmoittautumisehdot ovat muutenkin osallistujaystävälliset ja Ylläs-Levi Hiihto tulee profiloitumaan iloisena, aurinkoisena ja reiluna tapahtumana, joka tehdään hiihtäjien näkökulmasta.

Tpahtuman nettisivut löytyvät osoitteesta: https://www.yllaslevi.fi/

Jaa uutinen:

Jaa Facebookissa Jaa Twitterissä

Selaa uutisryhmää Lyhyesti Leviltä

 
LeviNYT!  
Postiosoite: Luhtapolku 7
  99140 Köngäs
Puh: 040 8482 445
© Hilla Group Oyj 2022
Nettitaivas