Maanantai, 1. Syyskuuta 2014 , klo
Etsi:      Tulosta Sivukartta 

Tarjoukset « Takaisin
22.04.2005 [15:44] Scooter Lee Levihotellin kantritapahtumassa lokakuussa!
Varsinaisen kantripommin räjäytti Hotelli Levitunturi, sillä tulevana syksynä lokakuun 7. – 8. järjestettävään Kamoon buutsit kumoon –kantritapahtumaan saadaan esiintymään yksi mailman tunnetuimmista ja palkituimmista kantritaivaan tähdistä: Ms Scooter Lee, nainen upeiden rivitanssia harrastavien suosikkitanssien klassikkolevyjen takaa!
Sellaiset supertutut kappaleet kuin Dizzy, Ribbon of Highway, Rock & Roll Waltz ja esimerkiksi Splish Splash ovat Scooter Leen tuotantoa. Rivitanssin harrastajat ympäri maailmaa tanssivat kaikkein eniten juuri Scooter Leen tahtiin ja hänen suosionsa on megaluokkaa niin Japanissa, Suomessa, Saksassa, Kanadassa, Australiassa, Englannissa kuin omalla maallaan USA:ssa. New Orleansista syntyisin oleva ja Lousianassa kasvanut Scooter Lee tekee suomalaisen kantrin legendan Jorma Leitzingerin tuottamana lokakuussa kaksi keikkaa Suomessa, ensimmäisen Levillä 7. lokakuuta ja seuraavana päivänä vasta sitten Helsingissä.
Scooter Lee nähdään Levillä perjantaina jo aikaisemmin illalla rivitanssia pitempään harrastaneiden Konkareiden kurssilla klo 18 – 20. Kurssia ohjaa jälleen Ari Ahris Ahrapalo yhdessä Jutta-vaimonsa kanssa. Myöhemmin illalla Scooter valloittaa Hotelli Levitunturin tanssiravintolat Taian ja Levitunturin, jossa juhlitaan kantrinmerkeissä koko ilta. Lisää tahtia iltaan antaa vaasalainen tunnettu kantriyhtye JB´s West Coast Band.

Ei mikään turha lehmityttö
Scooter Leen musiikki on maittava sekoitus bluesia, poppia sekä rhytmn & bluesia eikä rockiakaan unohdeta.
Scooter Lee on esiintynyt useiden nimekkäiden muusikoiden kanssa. Uransa alussa New Orleansissa hän esiintyi yhdessä legendaarisen musiikintekijän Allen Toussaintin kanssa, Jerry Lee Lewisin ja Fats Dominon kanssa on Scooter myös nähty lavalla. 1980-luvulla Scooter muutti Nashvilleen, kantrimusiikin mekkaan, ja hän aloitti yhteistyön Porter Wagonerin kanssa, Wagoner on mies muun muassa Dolly Partonin menestysuran takaa. Scooter Lee on esiintynyt ympäri maailmaa ja matkapäiviä kertyy yli kaksi sataa päivää vuodessa, joista keikkoja on yli 150.
Scooter Lee on palkittu lukuisin huomion osoituksin vuodesta toiseen, hänen hallussaan on muun muassa Englannin Country Dance Artist of the Year –titteli vuosilta 1997, 1998, 1999, 2000 ja 2001. Scooterin levyt The Best of Scooter Lee, More of the best of Scooter Lee ja Puttin´on the ritz ovat kolme maailman eniten myydyintä kantritanssilevyä. Vuonna 2002 Scooter päätti tehdä elämän muutoksen, ja elää elämänsä jälkimmäisen puoliskon terveellisemmällä tavalla kuin ensimmäine puoli oli mennyt. Hän pudotti painoaan ja on alkanut täyttää elämäänsä positiivisin ajatuksin sekä kerätä ympärilleen positiivisia ihmisiä. Päätös näkyy ja kuuluu esimerkiksi Scooterin äänen entistä parempana sointina. Vuonna 2002 hän julkaisi ensimmäisen joululevynsä Set the North Pole on fire.

Dementian torjuntaan
Scooter Lee ja hänen tanssiensa pääkoreografi Jo Thompson tekevät myös arvokasta hyväntekeväisyystyötä erityisesti ikäihmisten parissa. Scooter on perustanut erityisen säätiön, jonka keräämät varat suunnataan yli 50-vuotiaiden ihmisten terveyden tutkimukseen. Kantritanssi edistää terveyttä, sillä torjutaan dementiaa ja ylläpidetään liikuntakykyä hauskalla tavalla. Scooter Leellä on myös oma videoyritys hänen nykyisessä kotikaupungissaan Atlantassa, joka tuottaa korkealuokkaisia tanssiopetusvideoita niin rivi- kuin parikantritanssin harrastajille. Scooter on ahkera kirjoittaja musiikki- ja tanssialan lehdissä ja hänelle on tärkeää, että elämässä tapahtuu muutosta. Hänen pääintohimonsa on tietysti musiikki, mutta elämään mahtuu myös esimerkiksi rikollisten auttamista uuteen alkuun normaalissa elämässä ja hän on mukana monessa eri hyväntekeväisyyshankkeessa. Iloinen nauru, suoruus ja kaiken uuden kokeilu tavoitteenaan olla edelläkävijä on tyypillistä Scooter Leetä.
Scooterin mottona onkin tanssin nimissä “Keeping the World in Line”.

Kamoon buutsit kumoon
Alustava ohjelma on jo tiedossa 7. – 8. lokakuuta järjestettävässä tapahtumassa. Perjantaina 7. lokakuuta klo 17.30 on Konkareiden kantririvitanssikurssille ilmoittauminen kylpylän liikuntasalin aulassa, klo 18 – 20 varsinainen kurssi opettajina muun muassa Ari ja Jutta Ahrapalo sekä mukana tunneilla myös Scooter Lee. Klo 21 alkaa kantri-ilta ravintolassa ja illan päätähti on tietysti Scooter Lee. Kantrimusiikkia soittaa lisäksi vaasalainen JB´s West Coast Band ja paikalla on kantria soittava DJ. Lauantaina päivällä on alkeiskurssi aloittelijoille klo 10 – 13, ja klo 14 –18 Konkareiden kurssi jatkuu. Illalla vapaa tanssi kylpylän salissa klo 20 alkaen, sinne ovat kaikki kiinnostuneet tervemenneitä mukaan.
Kantriviiikonloppuna kantrituotteita kuten takkeja, asusteita, buutseja, koruja ja stetsoneita myy Levihotellilla lappenrantalainen kantriasujen erikoisliike Jay´s.